Ko te voli draga ženo

Šomi – poeta, muzičar i šoumen iz Borče, svima nama poznat po svojoj gitari i šeširu, konačno je snimio svoj prvi spot.

Ko te voli draga ženo

Ko te voli draga ženoPesma „Ko te voli draga ženo“, čiji je tekst napisao Dragan Nikolić, brzo je zaživela među mojom publikom. Gde god sam nastupao, bilo da je to bila svirka, žurka, rođendan ili slava, klinci bi je tražili i pevali zajedno samnom. Jednostavno, interesantna je i ulazla je u uši. To je i presudilo da pesmu odradimo studijski kada je i pokrenuta ideja spota.

I spot i pesma su rađeni za moju dušu. To je ono što volim lično pa sam se oprobao i kao scenarista. Videćete, filmska priča. Čak je unajmljen i profesionalni reli vozač za ovu priliku. Spot za ovu pesmu je najvećim delom sniman u Borči i na našem Dunavu. Prepoznaćete lokacije i sami, uz osmeh dodaje Šomi.

Miloš Radosavljević Šomi – kantautor

Podpredsednik udruženja pisaca „Poeta Dunavski venac“ koje je jedino takve vrste na opštini Palilula. Jedan od ciljeva udruženja je promocija pisane reči i uopšte kulture i kulturnih dešavanja na levoj obali dunava a i šire. Piše tekstove i komponuje muziku čak i za naše poznate narodnjake. Pesme koje piše su jednim delom i autobiografske. Oseća se tu mešavina svega: i Čorbe, i Balaševića, i Azre i Garavog sokaka.. Voli da radi dečije programe i često ovim povodom sarađuje sa Sanjom Radojković koje je član udruženja „Poetić“ i urednik dečjeg časopisa „Vitez“.

Puno me pesnika okružuje. Osetim kada čujem dobar tekst mojih kolega pesnika ali ga prilagodim da može da se odsvira. Tako je i nastala ova pesma. „Ko te voli draga ženo“ je nastala u saradnji sa pesnikom i fotografom Nikolić Draganom. On je pisao tekst koji sam prilagodio da može da se otpeva. Muziku sam komponovao ja. Glavnu žensku ulogu u spotu ima Snežana Vujović a u ulozi muzičara je poznati basista iz Borče Dragan Šiljeg.

Uspeli smo da se dokopamo prve verzije spota pre finalne obrade i ovom prilikom vam je premijerno prikazujemo.

Glavna ženska uloga – Snežana Vujović
Tekst i kamera – Dragan Nikolić.
Muzika, vokalna interpretacija i scenario – Miloš Radosavljević Šomi
Studijski snimak – Muzička kuća Jovanović

Iz ovog sam kraja i normalno je da su i moje pesme pa i ovaj spot vezani za Borču. Premijerno mogu da najavim da će sledeći spot biti rađen za pesmu „Sa leve obale„. Kao što sam naziv kaže, pesma opisuje naš kraj tako da će i snimanje spota biti skoncentrisano na Borču i naselja na levoj obali Dunava.

Iskoristio bih priliku da se zahvalim svima koji su doprineli ostvarenju ovog projekta, istakao je Šomi na kraju.

Sreda, 26.04.2017. Borča Info
Foto: Dragan Nikolić

Претходни текстŽivot posle života
Следећи текстTradicionalni prvomajski turnir 2017.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five + twenty =