Prvomajski turnir u Besnom foku

Prvomajski uranak na Besnom foku

U ponedeljak 1. maja na Besnom foku tradicionalno će biti obeležen Praznik rada. Fokčanska tradicija Prvog maja tradicionalno se provodi u prirodi sa porodicom i prijateljima. Organizatori su se potrudili da svima koji odluče da Prvi maj provedu na Foku obezbede i bogat program. Pored takmičenja u navlačenju konopca biće organizovan i programa osnovaca, koncert KUD-a PKB, turniri u malom fudbalu i basketu.  Tokom celog dana biće organizovana i muzika uživo sa raznovrsnim muzičkim repertoarom.

Više o ovom dešavanju pročitajte u članku: Gde za Prvi maj na levoj obali?

Memorijalni turnir „Milomir Miki Janković“

Turniri u malom fudbalu i basketu su postali na neki način zaštitni znak Prvog maja na Besnom foku pored tradicinalne logorske vatre i pečenog vola. I dok se turnir u basketu održavao svake godine, za organizaciju turnira u malom fudbalu u prethodne tri godine nije bilo dovoljno inicijative. Tako je ova godina označena kao novi početak. Interesantno je da su ove godine organizaciju na sebe preuzeli upravo mladi Fokčani koji su godinama učestvovali kao takmičari u turniru i kojima je stalo da se ova tradicija nastavi.

Turnir u malom fudbalu počinje u 10č. Prijave i dalje traju, a svi zainteresovani se mogu prijaviti do nedelje 30. aprila. Igra se u kombinaciji 5+1, a cena kotizacija iznosi 4.000 dinara. Što se tiče turnira u basketu on počinje od 11č, kotizacija je 1.000 dinara, a igra se 3 na 3.

Za dodatne informacije i prijave na raspolaganju su vam sedeći brojevi telefona:
Fudbal- 064/3935 242 i 065/5365 965
Basket – 066/921 9118 i 065/566 3232

Pozivamo sve koji još uvek nisu odlučili gde će za Prvi maj da dođu na Besni fok i daju svoj doprinos održanju ove zaista lepe tradicije u kojoj promovišemo druženje sa porodicom i prijateljima, boravak u prirodi, narodne igre i zdrave sportske aktivnosti. Sve što im je potrebno jeste dobro raspoloženje, a mi ćemo se potruditi da im sve ostalo bude na raspolaganju, ističu organizatori.

Претходни текстPREMIJERNO: Ko te voli draga ženeo – Šomijev prvi spot
Следећи текстGde za Prvi maj na levoj obali?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 × four =