Radovi - Parkić u Borči

Najezda parkića u Borči

Najezda parkića u poslednjih 6 meseci u Borči kulminiraće krajem septembra kada bi trebalo da budu završeni radovi novog dečjeg igrališta. U Centru 3, na poljani kod „krugića“ blizu početne stanice, u toku su radovi na preuređenju ovog prostora. Radove izvode radnici JKP “Zelenilo-Beograd” a 29.septembar je rok predviđen za završetak radova.

Novi parkić za decu

Mali dečji parkić je kružnog oblika i u njemu će biti postavljeno nekoliko sparava za igru. Kako smo saznali klinci i klinceze će dobiti: 3 njihalice za najmlađe, kunstrukciju sa ljuljaškama sa dva sedeća mesta, jednu duplu veliku klackalicu i malu vrtešku. Pod bi trebalo da bude presvučen mekanom gumenom podlogom.

Деца су украс света - Буди хуман

Pošto je ova poljana često služila kao prečica na putu do komšija ili početne stanice odlučeno je da se urade i dve nove pešačke stazice baš na delu gde je i bio puteljak.

Kutak za penzionere

Staza u radovima

Na jadenoj od tih novih stazica biće napravljen i kutak za penzionere ali i sve ostale ljubitelje šaha. Na sredini ove staze urađeno je kružno ostrvo gde će biti postavljena dva stola za šah i klupice.

Pored toga biće zasađene i nove sadnice a izvršiće se i ozelenjavanje okoline.

Претходни текстElizabet Tejlor i Ričard Barton
Следећи текстGubitak kilograma – Plan!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

14 − 5 =