Radovi - Parkić u Borči

Najezda parkića u Borči

Najezda parkića u poslednjih 6 meseci u Borči kulminiraće krajem septembra kada bi trebalo da budu završeni radovi novog dečjeg igrališta. U Centru 3, na poljani kod „krugića“ blizu početne stanice, u toku su radovi na preuređenju ovog prostora. Radove izvode radnici JKP “Zelenilo-Beograd” a 29.septembar je rok predviđen za završetak radova.

Novi parkić za decu

Mali dečji parkić je kružnog oblika i u njemu će biti postavljeno nekoliko sparava za igru. Kako smo saznali klinci i klinceze će dobiti: 3 njihalice za najmlađe, kunstrukciju sa ljuljaškama sa dva sedeća mesta, jednu duplu veliku klackalicu i malu vrtešku. Pod bi trebalo da bude presvučen mekanom gumenom podlogom.

Pošto je ova poljana često služila kao prečica na putu do komšija ili početne stanice odlučeno je da se urade i dve nove pešačke stazice baš na delu gde je i bio puteljak.

Kutak za penzionere

Staza u radovima

Na jadenoj od tih novih stazica biće napravljen i kutak za penzionere ali i sve ostale ljubitelje šaha. Na sredini ove staze urađeno je kružno ostrvo gde će biti postavljena dva stola za šah i klupice.

Pored toga biće zasađene i nove sadnice a izvršiće se i ozelenjavanje okoline.

Претходни текстElizabet Tejlor i Ričard Barton
Следећи текстGubitak kilograma – Plan!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

10 + one =