dečji parkić

Završeno dečje igralište i teretana na otvorenom kod BSKa

Malo šetalište duž kanala Vizelj, pored terena BSKa, dobilo je dečje igralište i teretanu na otvorenom.

Gotovo u isto vreme kada je otvoreno dečje igralište „Cvrčak“ u Centru I, kompletirano je i dečje igralište „Zvrk“ kod BSKa. Dugo vremena su sprave bile postavljene ali je tek sada završena pod. Postavljena je tartan podloga, mekana gumena podloga koja bi trebalo da ublaži eventualne dečje padove.

Poljanu pored kanala Vizelj sada krasi i dečji parkić. U ograđenom prostoru postavljena su tri nova tobogana sa kućicama i cevima za provlačenje mališana. Pored toga tu su se našle i četiri nove ljuljaške, tri klackalice, konjići, mala vrteška i tri klupice.

Teretana na otvorenom

sprave za vežbanje na otvorenomPored dečjeg igrališta „Zvrk“ postavljene su i sprave za vežbanje. Na njima se rade vežbe koje ne uključuju dizanje tegova već se rade sa vlastitom težinom. Postavljene su fitnes sprave kao što su: razboj, sprava za trbušnjake, sklekove i propadanje, sprave za podsticanje razvoja muskulature nogu, ruku, leđa, grudi i ramena.

Opština je izdvojila 25 miliona dinara za nova dečja igrališta u ovoj godini pa će njima pored borčanskih „Cvrčka“ i „Zvrka“ biti bogatija i Krnjača, Kotež, Višnjica i Višnjička banja.

Претходни текстVodič kroz ljubavnu istoriju Beograda
Следећи текстKad se meštani slože, sve se može! Pomozimo renoviranje škole u Vrbovskom!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

seven + six =