15. Noć muzeja

0
139
Noć muzeja

Noć muzeja

Noć muzeja predstavlja jedinstven kulturni spektakl u više od 120 gradova širom sveta. Među tim gradovima od 2005. godine nalazi se i Beograd. Prva Noć muzeja, održana u 5 beogradskih muzeja i galerija, uspela je da animira više od 4.000 posetilaca. Za četrnaest godina broj ulazaka u muzeje na ovoj manifestaciji je porastao na pola miliona.

15. Noć muzeja

Naša preporuka
Pezzo Pizza - reklama

Petnaesta Noć muzeja biće održana 19. maja od 17 časova sve do sat iza ponoći. Ova manifestacija održava na više od šezdeset lokacija širom Beograda i donosi jednu sasvim novu turu. Uz sada već omiljenu Dečju turu, Neispričane priče ili Beograd sa stilom, ove godine posetioce očekuje i tura Umetnik je prisutan.

Na više lokacija u gradu posetioce Noći muzeja dočekivaće umetnici, vodeći ih kroz svoje izložbe, družeći se sa njima i razgovarajući o svojim delima i njihovom nastanku, inspiraciji i pričama koje kriju, a neki od njih učiće zaintresovane posetioce novim veštinama i tehnikama.

Na ovaj način Noć muzeja nastavlja da produbljuje iskustvo koje posetioci muzeja i galerija stiču tokom ove večeri, pružajući im jedinstvenu priliku da dobiju sasvim nove i znatno ličnije uspomene na najlepšu noć u muzejima.

Ulaznice za Noć muzeja

Ulaznice za sva dešavanja mogu da se kupe po ceni od 450 RSD. Jedna karta za Noć muzeja važi za po jedan ulazak na sve lokacije u Beogradu. Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima CS Eventima. Više informacija o lokacijama mogu se pronaći na http://www.eventim.rs/

Karta Noći muzeja važi kao vozna isprava u Beogradu na svim linijama javnog prevoza 19. maja od 16 časova pa sve do ponoći.

Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

three + 2 =