Stevan Sremac Borča

Nova školska 2015/16. počela je danas

Đaci osnovnih i srednjih škola u Srbiji danas su krenuli u nove radne pobede. Školska 2015/16. je počela. Od ove godine u školskom kalendaru došlo je do izmena. U novoj školskoj godini zimski raspust je podeljen u dva dela i to: prva nedelja januara i prve dve nedelje februara. U novembru se na vikend nadovezuju 3 radna dana pa tako će ukupno biti pet slobodnih dana…

Škole u Borči

Osnovne škole u Borči – Stevan Sremac, Rade Drainac i Jovan Ristić juče i danas upriličile su dobrodošlicu i prigodan program za svoje učenike a naročito za naše đake prvake.

Prvi put danas, u djačke klupe u Borči, selo je 460 djaka prvaka, i to: 181 djak prvak u OŠ “Rade Drainac” rasporedjenih u 7 odeljenja, 155 prvaka u OŠ “Stevan Sremac” rasporedjenih u 6 odeljenja i 124 djaka prvaka u OŠ “Jovan Ristić” rasporedjenih u 5 odeljenja.

Svečanosti povodom početka nove školske godine

Juče je svečanosti u Osnovnoj školi “Rade Drainac” prisustvovao i predsednik opštine Palilula, g-din Stojan Nikolić, koji je svojevremeno bio učenik generacije ove škole. Svaki djak prvak, od GO Palilula, dobio je paketić školskog pribora. Predsednik je prvacima i njihovim roditeljima čestitao polazak u školu.

Danas je, takođe, svečanostima i prozivkom prvaka obeležen početak nove školske godine i u školama “Stevan Sremac” i “Jovan Ristić” gde su stariji djaci priredbom poželeli dobrodošlicu najmladjima a opštinari poželeli srećan početak i podelili djačke paketiće.

Staratelji, mame, tate, braća, sestre, bake, deke, drugari, drugarice, rodbina i prijatelji uz osmeh i poneku suzu radosnicu, bili su juče i danas sa najmladjim školarcima da im pruže podršku i požele puno uspeha u budućim školskim danima.

Prvaci i ostali školarci i mi vam želimo puno lepih trenutaka u školskoj klupi!

Utorak, 01.09.2015. Borča Info

Претходни текстBiciklom:Borča-Divčibare-Borča
Следећи текстBicikliraj i uživaj

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

2 + 12 =