novogodišnji paketici

Novogodišnji paketići za naše najmlađe sugrađane – Nova 2018.

Za naše najmlađe sugrađane gradska opština Palilula priprema novogodišnje paketiće. Novogodišnji paketići pripremaju se za mališane starosti od jedne do šest godina a koji imaju prebivalište na teritoriji Palilule.

Svi mališani koji su upisani u vrtiće koji pripadaju PU „Boško Buha“ dobiće svoje vaučere od vaspitača. Deca koja nisu upisana u obdanište, takođe imaju pravo na paketić ali je potrebno da ih roditelji prijave.

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Prijave za vaučere

Prijave za decu koja ne idu u obdaništa vršiće se od 4.12. do 22.12.2017 u prostorijama GO Palilula (Takovska 12).

Prilikom prijave potrebno je da roditelji prilože potvrdu MUP-a o prebivalištu deteta i da kod sebe imaju svoju ličnu kartu.

I mališani iz privatnih vrtića treba da se prijave

Prošle godine su nam se javljali roditelji mališana koji pohađaju privatne vrtiće da nisu dobili vaučere. Zato savetujemo da i roditelji ove dečice prijave svoje klince i klinceze ako žele dobiju vaučer za novogodišnji paketić.

Novogodišnji paketići za svu decu imaju veliki značaj koji oni pamte tokom cele godine i mi smo se i ove godine potrudili da našim najmlađim sugrađanima priredimo iznenađenje i obradujemo ih novogodišnjom priredbom na kojoj će svako od njih dobiti paketić, istakao je predsednik GO Palilula

Претходни текстPronađena mačka u Borči – možda je neko traži
Следећи текстPriče misterije i magije

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

three × one =