stop đubretu
stomatolog borca preporuka

Društveno odgovorna akcija – Za čistiju Borču

Prošle nedelje naš sugrađanin Branko je organizovao društveno odgovornu akciju čišćenja autobuskog stajališta. O stanju na ovoj stanici kod Šopija pisali smo u članku koji nosi naziv: Da li smo stvarno ovakvi?

Bilo je mnogo pozitivnih reakcija i komentara na najavljenu organizaciju čišćenja stajališta.. Ipak, niko se nije pojavio u zakazano vreme. Niko osim Branka. O tome više pročitajte u članku: Branko sam uredio stajalište u Borči.

Preporuka
verde mercato reklama

Borba sa vetrenjačama

Očistio sam deo oko stajališta koliko sam mogao. Mnogi su rečima i komentarima podržali akciju.. Ali, kada je došao dan za megdan niko se nije pojavio. Iskreno pogodilo me je na trenutak to što ni jedna jedina osoba nije došla. A mnogi su hteli. Ipak, ovo me nije obeshrabrilo. Rešio sam da isteram ovo do kraja pa makar opet bio sam. Nastavljam borbu protiv vetrenjača i opet pozovem sugrađane dobre volje da mi se pridruže. Dođite u nedelju u 11č. i ponestei dobru volju. Biće brže i lakše ako nas ima više.

Kada i gde

Nedelja, 22.10.2017.
Vreme: 11č.
Mesto: Autobuska stanica Bratstva i jedinstva(85,101,106) u pravcu ka Zrenjaninu. (Raskrsnica ulica: Zrenjaniskog puta, Bratstva i jedinstva i Kikindske. )

Još jedan poziva za sve koji su hteli a nisu mogli

Mnogi su podržali prvu akciju i želeli da dođu ali ipak nisu. Verujemo da je razlog nedolaska bio potpuno opravdan. Zato evo još jedne prilike da to i ispravimo. Predlog je da svako ponese za sebe jedan džak i rukavice. Za čistiju Borču. Nije teško biti fin.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

five × 5 =