stop đubretu

Društveno odgovorna akcija – Za čistiju Borču

Prošle nedelje naš sugrađanin Branko je organizovao društveno odgovornu akciju čišćenja autobuskog stajališta. O stanju na ovoj stanici kod Šopija pisali smo u članku koji nosi naziv: Da li smo stvarno ovakvi?

Bilo je mnogo pozitivnih reakcija i komentara na najavljenu organizaciju čišćenja stajališta.. Ipak, niko se nije pojavio u zakazano vreme. Niko osim Branka. O tome više pročitajte u članku: Branko sam uredio stajalište u Borči.

Borba sa vetrenjačama

Očistio sam deo oko stajališta koliko sam mogao. Mnogi su rečima i komentarima podržali akciju.. Ali, kada je došao dan za megdan niko se nije pojavio. Iskreno pogodilo me je na trenutak to što ni jedna jedina osoba nije došla. A mnogi su hteli. Ipak, ovo me nije obeshrabrilo. Rešio sam da isteram ovo do kraja pa makar opet bio sam. Nastavljam borbu protiv vetrenjača i opet pozovem sugrađane dobre volje da mi se pridruže. Dođite u nedelju u 11č. i ponestei dobru volju. Biće brže i lakše ako nas ima više.

Kada i gde

Nedelja, 22.10.2017.
Vreme: 11č.
Mesto: Autobuska stanica Bratstva i jedinstva(85,101,106) u pravcu ka Zrenjaninu. (Raskrsnica ulica: Zrenjaniskog puta, Bratstva i jedinstva i Kikindske. )

Još jedan poziva za sve koji su hteli a nisu mogli

Mnogi su podržali prvu akciju i želeli da dođu ali ipak nisu. Verujemo da je razlog nedolaska bio potpuno opravdan. Zato evo još jedne prilike da to i ispravimo. Predlog je da svako ponese za sebe jedan džak i rukavice. Za čistiju Borču. Nije teško biti fin.

Претходни текстMladić skočio sa Pančevačkog mosta. Spasao ga Renato
Следећи текстSvaka čast! Uspešno završena akcija čišćenja stajališta

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × 2 =