Deda Mraz predstava

Deda Mraz stiže u Borču i Padinsku Skelu

Novogodišnja pozorišna predstava “Gde je Deda Mraz?” u organizaciji KUD “Borčanski opanak” biće održana u Borči i Padinskoj Skeli, 24. i 29. decembra.

U unikatnim i prelepim kostimima, glumci amateri KUDa “Arsenije Teodorović” iz Perleza će dočarati novogodišnju čaroliju kroz likove devojčice Maše i Anđele, vilenjaka Tiće i Kiće, veštice Dorinde i neizbežnog bucmastog Deda Mraza. Uz vizuelne i zvučne efekte glumačka ekipa će u 45minutnom scenskom izvođenju odvesti decu u interaktivnu novogodišnju čaroliju.

Termini i mesto održavanja

Predstava će biti izvedena 24.12.2016. od 17č. u svečanoj sali OŠ “Jovan Ristic” u Borči i 29.12.2016. od 17č u Sportskoj hali u Padinskoj Skeli. Cena karte je 150 dinara. Dobrodošli su svi koji veruju u čarolije Deda Mraza.

Novogodišnji koncert folklora

Nakon završetka novogodišnje predstave 29. decembra u Padinskoj Skeli, KUD “Borčanski opanak” će sa svojim prijateljima iz Borče, Perleza, Ovče i Beograda održati godišnji koncert u Sportskoj hali u Padisnkoj Skeli sa početkom od 18h. Cena karte za koncert će iznositi 200 dinara.

Portal Borča Info poklanja karte

Portal Borča Info deli 20 karata svojim čitaocima i to:

4×2 karte za predstavu 24. decembra u OŠ “Jovan Ristić” u Borči;
3×2 karte za predstavu 29. decembra u Padinskoj Skeli i
3×2 karte za novogodišnji koncert folklora 29. decembra u Padinskoj Skeli

Najbrži čitaoci koji ostave komentar ispod ove objave na našoj FB stranici, Borča Info – sve informacije na jednom mestu, dobiće po 2 karte za predstavu ili koncert. Uzimaju se u obzir samo komentari upisani na zvaničnoj stranici našeg portala i u naznačenoj formi. U komentaru upišite ime, željeni datum i mesto predstave ili koncerta.

Primeri komentara:
Marko Marković, za predstavu 24.12.2016. u OŠ Jovan Ristić u Borči;
Petra Petrović, za koncert KUDa 29.12.2016. u Sportskoj hali u Padisnkoj Skeli

Претходни текстNoć knjige i u Borči
Следећи текстČistiji vazduh za Borčane

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

1 × 1 =