Noć knjige Borča

Petnaesta regionalna Noć knjige

Petnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 16. decembra 2016. godine od 17 do 24 časa.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Popusti

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

I biblioteke spremile popuste

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Narodna biblioteka Srbije od 17. do 20. decembra 2016. godine odobrava popust od 30% na sve članarine. Popust se odobrava uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi tokom Noći knjige, 16. decembra 2016.

Čitava mreža Biblioteke „Milutin Bojić“ u Beogradu 16. decembra odobrava popust od 60% na godišnju članarinu.

Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ tog dana poklanja 3 besplatne članarine studentima za 2017. godinu.

Knjižara Delfi u Borči

Nama najbliža knjižara Delfi, sa preko 160 m2, nalazi se u lokalu 3 tržnog centra „Shoppi“ u Borči (Zrenjaninski put bb).

Претходни текстOPREZ! Džeparoši na levoj obali
Следећи текстPredstava “Gde je Deda Mraz?” u Borči i Padinskoj Skeli

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

one × one =