Saniranje rupe u Bratstva i jedinstva

Počelo saniranje rupe u Bratstva i jedinstva

Danas je počela sanacija rupe koja se po drugi put pojavila pre mesec dana na kolovozu ulice Brtstva i jedinstva. O tome više pisali smo u članku: Verovali ili ne – Nova rupa na kolovozu u Bratstva i jedinstva!

Izmene na linijama gradskog prevoza koje saobraćaju kroz ovu ulicu traju od 9.8.2018. Radovi su tada trebali da počnu a očekivan završetak radova je trebalo da bude 15.8.2018. Vreme je prolazilo. Autobusi su išli izmenjenom trasom pa malo regularnom i tako zbunjivali sve nas. Svakako, niko nije znao kada će radovi tačno početi.

Počela škola i počelo saniranje rupe

Nadali smo se da će rupa biti sanirana do prvog septembra, ako ništa drugo bar zbog mališana koji koriste gradski prevoz da bi išli u školu. Međutim, to se nije desilo. Sve do danas. 

Tek danas, zajedno sa klincima koji polaze u školu, počela je i sanacija ove rupe!

Moguće gužve

Rupa je obeležena, radovi su počeli i trenutno je zatvoren deo trake u pravcu ka Zrenjaninskom putu. Vozila se zato na ovoj deonici kreću naizmenično u jednoj traci.

Apelujemo vozačima da, ako mogu, izbegavaju prolazak vozilima ovuda i tako smanje mogućnost potencijalnog stvaranja gužve.

Претходни текстNoć muzike 2018.
Следећи текстDevojka u plamenu

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eight + 3 =