Noć muzike

Noć muzike – najvoljenija manifestacija u Beogradu

Beogradsko leto više ne može da se zamisli bez, sada već simbola našeg grada – Noć muzike!

Dugo smo sanjali da ovakvu noć napravimo i da je poklonimo vama koji je zaslužujete! Hvala vam što ste nam u tome pomogli i što Noć muzike postoji treću godinu za redom!
Hvala vam što zbog vas verujemo da snovi mogu da postanu stvarnost!

Prva i druga manifestacija okupile su preko 30.000 ljudi koji su pod zvezdanim nebom uživali u magiji klasične muzike.

Treća noć muzike u Beogradu

Magija se nastavlja. Po treći put „Noć muzike“ će se održati 31. avgusta 2018. sa početkom u 20:30č. na stadionu Tašmajdan. Ulaz je besplatan.

Program

Pod vođstvom maestra Bojana Suđića nastupiće Simfonijski orkestar RTS-a, Hor Rts-a i Dečji hor Kolibri. Biće tu i specijalni gosti i gosti iznenađenja. Ovom prilikom, pod otvorenim nebom, biće izvedeno najpopularnije delo nemačkog kompozitora Karla Orfa „Karminu Buranu“.

Dođite, uživajte u najzvezdanijoj noći Beograda i u osećaju da je Beograd svet!

Beograd je svet

..Kao i svaka svetska metropola, Beograd je spoj najrazličitijih tonova. U konkurenciji lake i jeftine zabave, dodajmo letnjoj kulturnoj ponudi prestonice još jednu notu, ali lepšu, svetsku i vrhunsku. Po uzoru na slične muzičke događaje u Beču, Londonu, Berlinu, Njujorku i drugim najvećim svetskim metropolama, i Beograd je dobio svoj koncert filharmonije na otvorenom.

Noć muzike je tu da još jednom dokaže da smo metropola sa ukusom, da je Beograd svet. Da nas podseti da možemo da prepoznamo kvalitet i da uživamo u njemu..

Претходни текстDespot i žrtva
Следећи текстPočela nova školska godina i počeli radovi na sanaciji čuvene rupe

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

one × one =