Rupa na kolovozu

Opet rupa na novom kolovozu

Još jedna rupa na novom kolovozu otvorila se u ulici Bratstva i jedinstva u Borči. Dobro je što je bar obeležena na vreme.

Podsetićemo da je nepuna dva meseca prošlo od kada je završeno renoviranje ulice i od kada je saniran ogroman krater koji se pojavio tada na novom asfaltu.

Bratstva i jedinstva – baksuzna ulica ili?

Rupa na putuSada, na samo tridesetak metara od mesta gde se prethodni krater nalazio pojavila se nova rupa. Već kod sledeće šahte, na mestu gde počinje proširenje kolovoza, asfalt je propao a naziru se i nove pukotine. Kako bi bila vidljiva u ovoj rupi su se danas nalazile grane sa lišćem nakon čega je i propisno obeležena.

Zatvarenje ulice i promena trase autobusa

Poučeni prošlim iskustvom, predpostavljamo da će rupa oko šahte početi da se širi i tone i da će proći neko vreme dok saniranje ne počne. Tada će verovatno deo ulice opet biti zatvoren za saobraćaj a linije 85 i 96 će saobraćati izmenjenom trasom i verovatno sa izmenjeni redosledom vožnje.

Da li će saniranje biti završeno pre septembra?

Prošli put je saniranje trajalo dvadesetak dana. Nadamo se da će ovog puta biti kraće i da će biti završeno pre početka nove školske godine.

Претходни текстMural sove kao simbol Borče
Следећи текстMaturanti na Belom dvoru. Izabrano 25 za besplatno školovanje

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

twenty + 7 =