Asfaltirana rupa

Danas je završeno saniranje ogromnog kratera u ulici Bratstva i jedinstva. Radovi na zameni starog i postavljanju novog asfalta u ostatku ulice ušli u završnu fazu.

Od pukotine do kratera i nazad

Prvobitna pukotina koja se pojavila oko šahte u pomenutoj ulici za kratko vreme se raširila i produbila. Tako je postala velika pretnja za vozače. Činjenica da se ovaj ogroman krater pojavio nepunih mesec dana po završetku proširenja i asfaltiranja ovog dela ulice izazvao je oštru polemiku među Borčanima.

Rekonstrukcija Bratstva i jedinstva

Sredinom maja počeli su radovi na rekonstrukciji ostatka ulice Bratstva i jedinstva. Rekonstrukcija se odvijala u fazama. Uporedo sa tim radovima započeta je i sanacija pomenutog kratera.

Danas smo obišli ove radove. Saniranje kratera je završeno. Iako ograda još uvek stoji na pomenutoj lokaciji rupe više nema i postavljen je novi asfalt.

Radovi pri kraju

Što se tiče radova na rekonstrukciji ostatka ulice Bratstva i jedinstva oni su ušli u završnu fazu. I na poslednjoj deonici je postavljen jedan sloj novog asfalta. Potrebno je postaviti i drugi sloj asfalta nakon čega sledi iscrtavanje linija i horizontalne signalizacije.

Po svemu sudeći ovi radovi bi realno mogli biti završeni u naredna dva dana pa bi saobraćaj normalno mogao da profunkcioniše do kraja nedelje.

Videćemo.

Претходни текстLuksuz ili biser? Dva pešačka prelaza jedan pored drugog!
Следећи текстBriše se dupli pešački prelaz koji nas je nasmejao

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

seventeen + 10 =