Asfaltirana rupa

Danas je završeno saniranje ogromnog kratera u ulici Bratstva i jedinstva. Radovi na zameni starog i postavljanju novog asfalta u ostatku ulice ušli u završnu fazu.

Od pukotine do kratera i nazad

Prvobitna pukotina koja se pojavila oko šahte u pomenutoj ulici za kratko vreme se raširila i produbila. Tako je postala velika pretnja za vozače. Činjenica da se ovaj ogroman krater pojavio nepunih mesec dana po završetku proširenja i asfaltiranja ovog dela ulice izazvao je oštru polemiku među Borčanima.

Preporuka
stomatolog borca preporuka

Rekonstrukcija Bratstva i jedinstva

Sredinom maja počeli su radovi na rekonstrukciji ostatka ulice Bratstva i jedinstva. Rekonstrukcija se odvijala u fazama. Uporedo sa tim radovima započeta je i sanacija pomenutog kratera.

Danas smo obišli ove radove. Saniranje kratera je završeno. Iako ograda još uvek stoji na pomenutoj lokaciji rupe više nema i postavljen je novi asfalt.

Radovi pri kraju

Što se tiče radova na rekonstrukciji ostatka ulice Bratstva i jedinstva oni su ušli u završnu fazu. I na poslednjoj deonici je postavljen jedan sloj novog asfalta. Potrebno je postaviti i drugi sloj asfalta nakon čega sledi iscrtavanje linija i horizontalne signalizacije.

Po svemu sudeći ovi radovi bi realno mogli biti završeni u naredna dva dana pa bi saobraćaj normalno mogao da profunkcioniše do kraja nedelje.

Videćemo.

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

4 − 2 =