Radovi - asfaltiranje

Opet radovi u Bratstva i jedinstva

Danas su počeli radovi na asfaltiranju ostatka ulice Bratstva i jedinstva. Radove izvodi Preduzeće PZP u delu od ulice Bele Bartoka do Hopovske. Zbog pomenutih radova linije javnog gradskog prevoza saobraćaće izmenjenom trasom kroz Borču.

Radovi se izvode u fazama

Radovi na skidanju starog i postavljanju novog afalta u pomenutom delu ulice Bratstva i jedinstva radiće se u fazama. U skladu sa tim delovi ulice će povremeno biti zatvarani za saobraćaj u zavisnosti od trenutnih radova.

Zatvorena ulica - radoviTrenutno se radi i zatvoren je za saobraćaj potez od ulice Bele Bartoka do Julije Delere. Nezvanično smo saznali da bi ovaj deo trebalo da bude završen do kraja nedelje.

Nakon toga se prelazi na potez od Julije Delere do raskrsnice kod Đurđenovca. Zatim do ulica 12.oktobra / Ranka Miljića posle čega će se spojiti sa Hopovskom i novim proširenim delom.

Rupa na novom asfaltu biće sanirana

Postavili smo i pitanje kratera koji se pre nekoliko dana pojavio na afaltu samo nekoliko nedelja posle završetka radova. O tome više možete pročitati u članku: Nije dugo prošlo a nov asfalt propao u Bratstva i jedinstva

Asfalt koji je propao oko šahte na novom asfaltu biće saniran u ovim radovima ali kada dođe na red. Rekao nam je jedan od radnika koje smo danas zatekli u poslu.

Završetak radova

Predviđen rok za završetak radova je 27.maj 2018. ali imajući u vidu da su svi dosadašnji rokovi bili produženi vrlo je moguće da i ovaj rok bude probijen.

Претходни текстIzmenjena trasa borčanskih linija JGP zbog radova
Следећи текстČiča Gliša

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

1 × 4 =