Bratstva i jedinstva

Radovi na proširenju Bratstva i jedinstva pri kraju

Pre nešto više od mesec dana počeli su radovi na proširenju dela ulice Bratstva i jedinstva. Tačnije, proširenje se radilo u delu od Hopovske ulice do Zrenjaninskog puta. Saznanje o tim radovima sve nas je obradovalo jer svi znamo koliko su česte gužve bile na izlazu iz Borče.

Dve trake za izlazak na Zrenjaninac

Radovi na proširenju Bratstva i jedinstva privode se kraju. Ovog vikenda završeno je asfaltiranje ove deonice. Iscrtane su linije traka i sada smo dobili dve trake koje izlaze na Zrenjaninac. Ostalo je da se završi isrtavanje horizontalne signalizacije kao i asfaltiranje dela trotoara.

U dva navrata smo danas prošli pomenutom deonicom, doduše, nije bilo vreme špica ali smo se na Zrenjanincu našli brže nego inače. Svakako je bolje i lepše nego što je bilo.

Nadamo se uslovnoj strelici

Često od naših sugrađana čujemo da bi ovde jedan kružni tok bio prava stvar. Ali za sada to stoji samo u domenu mašte. Realnije je to što nam se „na prvu loptu“ čini da je rad semafora ostao isti kao i pre. Nadamo se samo da je to trenutno i da neće tako ostati. Mislimo da bi uslovna strelica desno na semaforu ovde bila i više nego potrebna. (A zašto da ne i uslovna strelica desno iz pravca Zrenjanina za ulazak u Borču!?) Time bi ovi radovi dobili na boljoj funkcionalnosti jer bi se značajno smanjilo zadržavanje vozila na izlazu i ulazu u Bratstva i jedinstva.

Da li su se 85 i 96 vratili na staru trasu?

Borčani reporteri su nam javili da su danas autobusi 85 i 96 mahom saobraćali starom trasom ali da je bilo i onih koji su išli izmenjenom.

Da ne bude više zabune, od sutra možemo čekati autobuse na stajalištima stare trase (dok se radovi na zameni asfalta u ostatku pomenute ulice ne nastave.)

Претходни текстDan kada je Mijatović pogodio prečku
Следећи текстLinije 85 i 96 ponovo saobraćaju starom trasom

1 КОМЕНТАР

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

5 + three =