Проблем са прокишњавањем зграде у Борчи

Наши суграђани из зграде у Улици Ратних војних инвалида број 48 у Борчи већ дужи период имају проблем са прокишњавањем крова. Прокишњавање су покушали да реше уз помоћ ЈП Градско стамбено-ог које је ове године извршило радове на замени кровне конструкције.

Међутим, ти радови нису дали никаквог резултата, напротив… Сада свака киша прави много веће проблеме него што је то био случај пре ових радова.

Председник Скупштине станара ове зграде огорчен је овом ситуацијом.

Да ли је могуће да се у 21. веку сусрећемо са оваквим проблемима? Не желим да коментаришем власт али какав коментар и мишљење да имам на све ово.? Ово је очигледан пример да систем код нас одавно не функционише и да га заправо нема. Нема никаве одговорности а камоли помоћи. Говоримо о путевима, дигитализацији, спејс шатловима а заправо ево где смо, истакао је Гајић.

Шта обичан човек, грађанин да ради по овом питању? Коме да се жалимо? Ко је одговоран за најбаналније ствари. Ево нека на овом примеру градске власти одговоре и нека нас убеде у супротно. Може ли једна земља која себе назива економским тигром да дозволи овакве појаве? Могу ли грађани да рачунају на оне који их заправо представљају?

Председник Скупштине станара РВИ 48, господин Гајић, говорио је за Глас јавности а комплетан видео прилог можете погледати испод.

ИЗВОРГлас јваности
Претходни текстКултурно лето на Палилули 2021
Следећи текстНоћ музике 2021

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

12 + seventeen =