Stoni tenis Borča

Uspešan drugi Božićni turnir u stonom tenisu

Drugi humanitarni turnir u stonom tenisu u Borči održan je drugog dana Božića u klubu Društvenih igara „Kao nekad“ na stadionu fudbalskog kluba BSK Borča. Humanitarni turnir u stonom tenisu pod sloganom “Deca su naša budućnost” organizovala je humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” u sklopu svog humanitarnog projekta “Trojka iz bloka”. 14 ekipa takmičilo se na ovom turniru a prikupljeno je 19200 din. za pomoć socijalno ugroženim porodicama.

Duhovita imena mešovitih ekipa

Ove godine za pehare i medalje borile su se ekipe sačinjene od mešovitih parova a duhovita imena ekipa dodatno su ulepšala ovogodišnji turnir: Dembelići, Neznani junaci, Bubica, Sukiduki, Besne gliste, Momčine, Kidalice… Bilo je 17 prijavljenih ekipa ali je na megdan izašlo 14.

Celzujusova skala prešla 15. podeljak ispod nule

Pravi zimski dan nije sprečio najupornije takmičare da dođu na minus 15 stepeni, po snegu i ledu, da se bore za pehar i medalje. Uz takmičare okupio se i izvestan broj gledalaca koji su podržali turnir ubacivanjem priloga u humanitarnu kutiju, kao i navijanjem. Prikupljeno je 19200 din. novčane pomoći.

Pobednici

Iako je na turniru bilo puno druženja i šale, rivalstva i borbe nije manjkalo. Pobednička ekipa bila je Sukiduki, srebro su osvojili Neznani junaci, a treće mesto zauzela je naša ekipa Borča info

Podrži akciju!

U akciju “Deca su naša budućnost” se možete uključiti i slanjem sms poruke na broj 7763. Dovoljno je poslati praznu poruku ili sa tekstom po želji. Cena poruke je 100 din. Slanjem donacije na ovaj broj, direktno pomažete našoj deci iz višedetnih porodica širom Balkana.

Sreda, 11.01.2017. Borča Info

Претходни текстStoni tenis: Božićni humanitarni turnir u Borči
Следећи текстOPREZ! Labudovi u Borči zaraženi ptičijim gripom

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five + sixteen =