Stoni tenis Borča

Drugi Božićni humanitarni turnir u stonom tenisu u Borči

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe potrudiće se da i predstojeći Božić u Borči protekne u znaku radosti, dobročinstva i solidarnosti. U nedelju 8. januara, drugu godinu zaredom, u Klubu društvenih igara „Kao nekad“ (Stadion FK BSK Borča) biće organizovan Božićni humanitarni turnir u stonom tenisu.

Kako je bilo prošle godine pročitajte u članku: Održan prvi Božićni humanitarni turnir u stonom tenisu u Borči

Pravila Božićnog turnira

Turnir počinje 08.01.2017. u 13 časova.  Ovog puta za pehare i medalje takmičiće se 24 ekipe mešovitih parova (ekipu će morati da čine jedan muški i jedan ženski član), podeljene u tri kvalifikacione grupe. Po završetku svih mečeva po grupama, tri prvoplasirane i najbolja drugoplasirana ekipa plasiraće se direktno u polufinale. Nakon polufinala uslediće borbe za medalje. Sve ekipe moraju doći na početak turnira da potvrde učešće (najkasnije do 12:45). Ekipa koja se ne pojavi na početku turnira neće moći da učestvuje na turniru. U grupi će sve ekipe igrati jedna protiv druge a igra se na jedan dobijeni set do 21 poena. U polufinale će se plasirati tri prvoplasirane i najbolja drugoplasirana ekipa. Polufinala, meč za treće mesto i finale igraće se na dva dobijena seta do 21 poena. Za osvajače prva tri mesta obezbeđeni su medalje i pehar.

Prijave za turnir

Prijava za učešće na turniru iznosi 500 dinara po ekipi, a prijavljivanje će se vršiti u Klubu društvenih igara „Kao nekad“ . Krajnji rok za prijavu ekipe je 5. januar (isključivo na licu mesta), a sav prihod od prijava biće upotrebljen za sprovođenje tradicionalne BOŽIĆNE AKCIJE Humanitarne organizacije Srbi za Srbe tokom koje se pomažu socijalno ugrožene srpske porodice širom Kosova i Metohije i Krajine.

Kod Srba se Božić i praznici oko Božića, uz lepe običaje, najsvečanije proslavljaju.. Pročitajte: Božićni običaji i praznici

Donacije

Za vreme turnira u stonom tenisu sav prihod od pikada, stonog fudbala i bilijara biće takođe namenjen u humanitarne svrhe. Svako ko želi, može da ponese i poneki slatkiš koji će prijatelji iz Fondacije “Osmeh na dar” upotrebiti za paketiće. Oni već 11 godina šire osmehe među najmlađima na području Kosmeta, Krajine i juga Srbije.

Pročitajte i: Prvi Božićni humanitarni turnir u stonom tenisu u Borči

Ljudi dobre volje priključite se

Pozivamo sve ljude dobre volje da se u što većem broju pridruže ovoj sportsko-humanitarnoj akciji u svrhu promocije sporta, druženja i humanosti i da zajedničkim snagama obezbedimo pomoć za ugrožene širom Srbije.

Deca su naša budućnost
Претходни текстNovogodišnja čestitka našim čitaocima
Следећи текстOdržan drugi Božićni humanitarni turnir u stonom tenisu u Borči

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

5 × two =