Stoni tenis turnir

Božićni humanitarni turnir u Borči

Sva prikupljena sredstva biće namenjena pružanju pomoći srpskim socijalno ugroženim porodicama na području Kosova i Metohije i Krajine

Humanitarni turnir u stonom tenisu pod sloganom “Deca su naša budućnost” organizuje HO”Srbi za Srbe” u sklopu svog humanitarnog projekta “Trojka iz bloka”.

Vreme i mesto održavanja turnira

Turnir će se održati 08.01.2016. u igraonici „Kao nekad“ na stadionu FK BSK Borča sa početkom u 14č. Prijave za turnir vršiće se na licu mesta a kotizacija po učesniku biće 500din. Sva prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe.

Deca su naša budućnost

U akciju “Deca su naša budućnost” se možete uključiti i slanjem sms poruke na broj 7763. Dovoljno je poslati praznu poruku ili sa tekstom po želji. Cena poruke je 100 din. (bez provizije operatera). Slanjem donacije na ovaj broj, direktno pomažete našoj deci iz višedetnih porodica širom Balkana.

U predstojećim danima najvećeg Hrišćanskog praznika dužnost svih nas je da se, pored naših najmilijih, u molitvama i delima setimo i naše braće i sestara koji po ko zna koji put Božić dočekuju više u strahu nego u radosti… Za to nije potrebno mnogo, naprotiv – dovoljno je da se okupimo, odvojimo malo vremena i novca i da kroz bratsko druženje i sportsko nadmetanje pokažemo da ih nismo zaboravili niti ćemo to ikada učiniti.

Četvrtak, 24.12.2015. Borča Info

Претходни текст“Zgrade Borče Natinim očima”
Следећи текстSpojen novosadski sa Pančevačkim putem

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

twelve + seven =