igraonica

Humanitarna akcija za malu Zoku iz Borče

Humanitarna akcija u organizaciji UG sa invaliditetom „Novi Horizont“ sa ciljem prikupljanja pomoći za malu Zoku iz Borče.

Akciji se odmah odazvala dečja igraonica „King“ iz Borče koja je ustupila svoj prostor i obezbedila osveženje i voćnu užinu za sve klince i klinceze.

Pozivamo roditelje i sve ljude dobre volje da u ponedeljak od 18.30č. sa klincima dođu na druženje i da se svojom donacijom uključe u ovu akciju.

„Humani animatori za Zoku“

Ponedeljak, 12. mart u igraonici King, Zrenjaninski put 153h.
Vreme: 18.30. – 21.č

Dođite da se družimo a ujedno i pomognemo našoj Zorici. Očekuje vas nezaboravan program i nagradna igra u kojoj svi dobijaju, istakli su iz Udruženja „Novi horizont“. Minimalna donacija je 200 din. za koju deca dobijaju besplatne sokove, limunadu i voćnu užinu..

Pored gosta iznenađenja klinci će moći da uživaju i u lutkarskoj predstavi, interaktivnim i nagradnim igrama a biće tu i mađioničar Koneli, pinjata i crtanje po licu..

Budite humani i dođite da se družimo!!!

Zorica Dragojlović

Zorica DragojlovićTrogodišnja Zorica Dragojlović iz Borče boluje od retke genetske bolesti, Spinalne mišićne atrofije tip 1. Ona diše preko aparata. Traheotomisana je i hrani se preko creva koje joj je ugrađeno direktno u želudac.

Zoka je izuzetno pametna i nasmejana devojčica koja se svakodnevno bori za dah. Ona je mala devojčica ali je veliki borac.

Zorica pored srpskog državljanstva ima i američko. Mogla bi da ode u Ameriku, prima terapiju i ostvari sve pogodnosti koje oni daju za decu sa invaliditetom.

Jedini problem je što moramo da skupimo u što kraćem roku 120.000€ koliko košta specijalni avion u pratnji lekara kojim bi je transportovali. Rekla nam je Zokina mama, Ljiljana.

Pozivamo roditelje i sve ljude dobre volje da se u skladu sa svojim mogućnostima priključe akciji.

Dajmo šansu! Spasimo jedan nevini život!

Ako niste u mogućnosti da dođete u igraonicu na druženje možete pomoći i uplatom novca na žiro račun Udruženja građana sa invaliditetom „Novi horizont“. 
Broj računa: 200-2873590101033-70 AD Poštanske štedionice
Svrha uplate:Za Zoricu Dragojlović

Претходни текстProširuje se ulica Bratstva i jedinstva
Следећи текстPoslednji poljubac

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × 4 =