Dođite sa mališanima u igraonicu na humanitarno druženje! Pomozimo maloj Zoki iz Borče!!!

0
589
igraonica

Humanitarna akcija za malu Zoku iz Borče

Humanitarna akcija u organizaciji UG sa invaliditetom „Novi Horizont“ sa ciljem prikupljanja pomoći za malu Zoku iz Borče.

brainobrain baner

Akciji se odmah odazvala dečja igraonica „King“ iz Borče koja je ustupila svoj prostor i obezbedila osveženje i voćnu užinu za sve klince i klinceze.

Pozivamo roditelje i sve ljude dobre volje da u ponedeljak od 18.30č. sa klincima dođu na druženje i da se svojom donacijom uključe u ovu akciju.

„Humani animatori za Zoku“

Ponedeljak, 12. mart u igraonici King, Zrenjaninski put 153h.
Vreme: 18.30. – 21.č

Dođite da se družimo a ujedno i pomognemo našoj Zorici. Očekuje vas nezaboravan program i nagradna igra u kojoj svi dobijaju, istakli su iz Udruženja „Novi horizont“. Minimalna donacija je 200 din. za koju deca dobijaju besplatne sokove, limunadu i voćnu užinu..

Pored gosta iznenađenja klinci će moći da uživaju i u lutkarskoj predstavi, interaktivnim i nagradnim igrama a biće tu i mađioničar Koneli, pinjata i crtanje po licu..

Budite humani i dođite da se družimo!!!

Zorica Dragojlović

Zorica DragojlovićTrogodišnja Zorica Dragojlović iz Borče boluje od retke genetske bolesti, Spinalne mišićne atrofije tip 1. Ona diše preko aparata. Traheotomisana je i hrani se preko creva koje joj je ugrađeno direktno u želudac.

Zoka je izuzetno pametna i nasmejana devojčica koja se svakodnevno bori za dah. Ona je mala devojčica ali je veliki borac.

Zorica pored srpskog državljanstva ima i američko. Mogla bi da ode u Ameriku, prima terapiju i ostvari sve pogodnosti koje oni daju za decu sa invaliditetom.

Jedini problem je što moramo da skupimo u što kraćem roku 120.000€ koliko košta specijalni avion u pratnji lekara kojim bi je transportovali. Rekla nam je Zokina mama, Ljiljana.

Pozivamo roditelje i sve ljude dobre volje da se u skladu sa svojim mogućnostima priključe akciji.

Dajmo šansu! Spasimo jedan nevini život!

Ako niste u mogućnosti da dođete u igraonicu na druženje možete pomoći i uplatom novca na žiro račun Udruženja građana sa invaliditetom „Novi horizont“. 
Broj računa: 200-2873590101033-70 AD Poštanske štedionice
Svrha uplate:Za Zoricu Dragojlović


Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

three + eleven =