drzavno prvenstvo pikado

Овог викенда у Скели почиње Државно првенство у пикаду

Национално првенство у пикаду почиње овог викенда у Падинској Скели чиме ће се по први пут лева обала Београда уписати као организатор једног оваквог званичног такмичења.

Домаћин овог турнира ће бити Пикадо клуб Брка дартс из Борче који је преузео обавезу организације првих 5 кола појединачног националног првенства у сарадњи са Пикадо федерацијом Србије и уз подршку ГО Палилула.

Пикадо – Државно првенство 2023.

Прво коло ће бити одржано у недељу, 19. фебруара 2023. у Спортској хали у Падинској Скели са почетком у 11.00 часова.

Улаз за публику је бесплатан и зато вас позивамо да посетите овај догађај и пружите подршку нашем првом пикадо клубу да ово првенство стартује са што бољим пласманом.

Право учешћа имају играчи са важећом лиценцом и на овом догађају се очекује преко 150 играча из целе Србије. Наредна кола ће бити одржана у периоду март – јун 2023. године.

Отварање сале је 9:00 часова, регистрација играча траје до 10:00 часова а жребање је у 10:15. Такмичење почиње око 11:00 часова. Додатне информације можете сазнати и позивом на број 064 529 3069

Пикадо клуб Брка Дартс – Борча

PU Brka Darts

Kрајем 2020. године група заљубљеника у пикадо из Борче формирала је ПК Брка дартс, а већ од наредне године постали су чланови Пикадо федерације Србије (Darts federation of Serbia) која је пуноправан члан Светске пикадо федерације (WDF) још од 1. јануара 2010.

Најуспешнија чланица је Kатарина Гриф која је освајањем трећег места у свеукупном пласману, међу дамама, постала и репрезентативка Републике Србије за 2022. годину.

ПK Брка дартс активно учествује на државним такмичењима у екипној и појединачној конкуренцији које организује ПФ Србије, на Kупу Србије као и на локалним турнирима у земљи и иностранству које организује WDF.

Претходни текстУ Борчи се организује акција прикупљања пакетића за децу са КосМета
Следећи текстГде у Београду обавити повољну велику куповину?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 × 2 =