radovi

Proširuje se deo ulice Bratstva i jedinstva

Katastrofalno stanje ulice Bratstva i jedinstva trebalo bi da se promeni u narednih mesec dana jer su počeli radovi na njenom asfaltiranju.

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji ul.Bratstva i jedinstva i trebalo bi da traju do 4. aprila. Ono što nas je posebno obradovalo je saznanje da će se ulica proširiti. Tačnije, proširenje se radi u delu od Hopovske do Zrenjaninca. Upravo tu smo danas zatekli radnike koji su započeli radove na proširivanju ovog „uskog grla“ Borče.

Možda ćete biti zainteresovani i za: Shoppi centar i mogući problemi za Borčane

Faze rekonstukcije ulice Bratstva i jedinstva

U planu je proširenje dela i asfaltiranje cele ulice, a kako nezvanično saznajemo, radovi će se najverovatnije voditi u fazama:
Prva faza je predviđena za potez od Hopovske do Zrenjaninskog puta. Ti radovi su počeli danas i podrazumevaju i proširenje ovog dela ulice za oko 2m.
Druga faza podrazumevala bi asfaltiranje od Hopovske do Đurđenovca.
Treća faza bi trebalo da traje jedan dan. Akcenat bi bio na samoj raskrsnici ulica Bratstva i jedinstva, Valjevskog odreda i Ranka Miljića.
Četvrta i poslednja faza, od Đurđenovca do Bele Bartoka, trebalo bi da se zvrši do 4. aprila 2018.

U ovom periodu, delovi ulice Bratstva i jedinstva će povremeno biti zatvarani za saobraćaj u zavisnosti od trenutnih radova.

Претходни текстPromenjena trasa autobusa 85, 96, 101N
Следећи текстDođite sa mališanima u igraonicu na humanitarno druženje! Pomozimo maloj Zoki iz Borče!!!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

16 + 7 =