Jedno letnje veče u Borči

1
730
Parkić u centru 3

Borča

Iako je juče temperatura na Celzijusovoj skali prelazila i 35 podeljak, Borčani su u predvečernjim satima izmileli iz svojih domova u šetnju i druženje.

Prelepa slika iz Borčanskog parka i čuvenog basket terena “Krug”. Oni najmladji, malo stariji i najstariji, bez guranja, našli su svoje mesto jedni uz druge.
Deca su se ljuljala, klackala, spuštala niz tobogan, trčala svuda unaokolo. Igrao se basket. Pričalo se. Smejalo. Ogovarale su se komšinice. Očijukali se mladići i devojke.

Druženje u Borči

A kada je pao mrak i kada su oni najmladji i najstariji otišli svojim kućama, ostali su tinejdžeri. Grupa od njih petnestak, bez posebnog povoda, okupila se, i uz zvuke gitare pevale su se zabavne pesme. Ispunjavali su muzičke želje i starijim komšijama koji su se tu zatekli. Nije bilo bezobrazluka, nije bilo lomljave flaša, nije bilo svadja… Jednostavno su se družili, svirali, pevali i smejali.

Poslušajte deo atmosfere:

1 komentar

  1. E, takve letnje veceri u Borci volim.Nebo obojeno u predivne boje,parkove pune dece i ljudi,setnju i igru.Bez bezobrazluka i lomljenja flasa,bacanja djubreta i svadja.

Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

14 + 6 =