Trotoar na Zrenjanincu

Pešačka staza na Zrenjanincu

Pre dva dana asfaltiran je deo pešačke staze, sa desne strane Zrenjaninskog puta u smeru ka Zrenjaninu. Tačnije, od Eko pumpe do restorana Tara. Tu se nalazi i autobusko stajalište “Kosovopoljska” , pa komšijama koji ga koriste, pešačka staza biće od velikog značaja. Obradovali smo se i poželeli da zabeležimo trenutak.

Slikajući, sve više nam je upadao u oči šljunak sa nezavršenog kolovoza uz samu pešačku stazu. Nadali smo se da će se i to završiti, pa smo lokaciju obilazili juče i danas i zabeležili trenutno stanje na stazi.

Radova nije bilo pa je ovako nešto i bilo za očekivati, uzimajući u obzir veliku frekentnost vozila na ovoj deonici, a naročito kamiona koji moraju prelaziti preko ovog šljunka.

Srpska posla

Asfaltiranje samog kolovoza, po svemu sudeći, neće uskoro ni biti jer po nekim nezvaničnim informacijama koje smo dobili, ovo asfaltiranje pešačke staze je rešeno iz gradskih sredstava, dok bi iz republičkih sredstava trebalo, navodno, proširiti kolovozne trake za još 3m, o čemu je bilo reči pre nego što je i počela izgradnja Pupinovog mosta. Ove kolovozne trake bi trebalo da se proširuju nakon završetka radova na Severnoj tangenti, kada se spoje Zrenjaninska petlja sa Pančevačkim putem.

Da li će se u toku sledeće godine proširivati ove kolovozne trake i da li će se u tom slučaju rušiti upravo uradjena pešačka staza ostaje nam da vidimo.

Претходни текст“Kavez” ima dušu
Следећи текстJedno letnje veče u Borči

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

4 × 1 =