Mister Univerzum

Radin osvojio zlatnu medalju na takmičenju „Mister Univerzum“

Ime Radin Ivana juče je upisano u anale svetske bodibilding scene. Radin je na najprestižnijem svetskom takmičenjum u bodibildingu, Mister Univerzum, osvojio zlatnu medalju u kategoriji Bodibilding fitnes do 177cm.

Mr. Universe

Ovo takmičenje održno je juče u italijanskom gradu Taranto. Kao što smo prošle nedelje i najavili, Srbiju je predstavljao Borčanin Ivan Radin i osvojio prvo mesto.

stomatolog-reklama

U roku od samo nedelju dana Borčanin se dva puta popeo na najviše postolje najačih IBFF takmičenja i tako svoje ime uklesao u istoriju bodibilding scene Srbije i sveta.

Kao što sam i obećao, donosim zlato u Borču! Konkurencija je bila izuzetno jaka ali sam uspeo. Spremao sam se najbolje što znam, želeo sam to i bio siguran u sebe. Išao sam po medalju i evo donosim najsjajniju.

Iskoristiću ovu priliku da se zahvalim porodici, prijateljima i mom timu na podršci koju su mi pružili sve ovo vreme. Takođe, hvala i vašem portalu na izveštavanju i praćenju moje karijere koju sam planirao da završim ali mi ovi rezultati trenutno to ne dozvoljavaju, rekao nam je Ivan.

Реклама
escape room reklama
Претходни текстBlack Light
Следећи текстPeti pesnički sabor u slavu Svete Petke

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

one × five =