Mister Univerzum

Radin osvojio zlatnu medalju na takmičenju „Mister Univerzum“

Ime Radin Ivana juče je upisano u anale svetske bodibilding scene. Radin je na najprestižnijem svetskom takmičenjum u bodibildingu, Mister Univerzum, osvojio zlatnu medalju u kategoriji Bodibilding fitnes do 177cm.

Mr. Universe

Ovo takmičenje održno je juče u italijanskom gradu Taranto. Kao što smo prošle nedelje i najavili, Srbiju je predstavljao Borčanin Ivan Radin i osvojio prvo mesto.

Деца су украс света - Буди хуман

U roku od samo nedelju dana Borčanin se dva puta popeo na najviše postolje najačih IBFF takmičenja i tako svoje ime uklesao u istoriju bodibilding scene Srbije i sveta.

Kao što sam i obećao, donosim zlato u Borču! Konkurencija je bila izuzetno jaka ali sam uspeo. Spremao sam se najbolje što znam, želeo sam to i bio siguran u sebe. Išao sam po medalju i evo donosim najsjajniju.

Iskoristiću ovu priliku da se zahvalim porodici, prijateljima i mom timu na podršci koju su mi pružili sve ovo vreme. Takođe, hvala i vašem portalu na izveštavanju i praćenju moje karijere koju sam planirao da završim ali mi ovi rezultati trenutno to ne dozvoljavaju, rekao nam je Ivan.

Претходни текстBlack Light
Следећи текстPeti pesnički sabor u slavu Svete Petke

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

sixteen − one =