Sudar

Saobraćajna nezgoda u Borči

Sudar koji se desio sinoć oko 19 časova u ulici Bratstsva i jedinstava kod broja 63-65 izazavao je veliku polemiku oko toga šta se tačno desilo.

Po prvobitnim informacijama koje smo dobili u pitanju je bio sudar više vozila. Što i nije daleko od istine jer je oštećeno najmanje četiri automobila.

Komentari na vest su se nizali a onda je prispeo i opis celog događaja koji nam je poslala naša sugrađanka Slavica.

Odjeknulo kao bomba

Čula sam jak prasak, sličan udaru kamiona. Pogledala sam kroz prozor i videla da je moj punto zarotiran na parkingu za 90 stepeni a bratov golf za 180 stepeni. Istrčala sam iz kuće i videla auto marke mercedes kako je zabijeno u reklamu.

sudar

Prvo pitanje je bilo da li ima povredjenih. Žena sa bebom u rukama i njen suprug su rekli da nema i smirivali me. Tresla sam se od prizora. Reklamni stub u koji je auto udario ga je srećom zaustavio i sprečio da udari u ovo troje ljudi koji su u trenutku sudara prolazili trotoarom.

Bahata vožnja srećom nije završena kobno

Mercedes je naišao velikom brzinom, izgubio kontrolu i udario u reno koji je pokušao da skrene pa u parkirane automobile. U tom mercedesu je bilo četiri mladića. Čovek sa trotoara, koji je inače policajac, pitao je momka koji je izašao sa mesta vozača da li je dobro na šta mu je ovaj odgovorio da on nije vozio auto..

Pobegli sa lica mesta

Kada se uverio da su mladići dobro, čovek se okrenuo da telefonira i pozove policiju. U tom trenutku ispred svih nas, vozač i još dvojica mladića su pobegli sa lica mesta. Četvrtog momka je uspeo da zadrži do dolaska policijske patrole koji su ga smestili u svoje vozilo. On koji je bio u autu izjavio je da „ne poznaje“ iste sa kojima se vozio.

Čak tri policijske patrole su bile u jednom trenutku na licu mesta.

Drvo i reklama sprečili tragediju

Još jedan čovek je ostao da da izjavu sa svima nama čiji su automobili uništeni jer ga je, kako kaže, spasila lipa da ne bude pokošen. Golf je poleteo posle udarca prema njemu ali se srećom odbio o drvo.

Reklamni stub

Vlasnica mercedesa se pojavila na poziv policije i izjavila da ne zna ko je vozio njen auto.

Hvala Bogu

Sam Bog je spasio i prolaznike i učesnika u saobraćaju. Nije bilo povređenih.

Zašto? Dokle više?

Svi se pitamo Zašto? Čemu? Dokle? Ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava u ovoj ulici i Borči uopšte. Ovo je bahaćenje i kršenje javnog reda i mira a što je najgore, zbog ovakvih vožnji dešavaju se tragični ishodi.

Pamet u glavu ljudi! Ne brže od života!

Претходни текстFK PKB Kovilovo organizuje humanitarni turnir za pomoć Petrovićima iz Jabučkog rita čija je kuća izgorela
Следећи текстJeste li čuli za borčanske Kerefeke?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

6 + two =