„Botičelijeva Venera“ korice

Dugo očekivani hit roman „Botičelijeva Venera“ Merilin Baron u prodaji

U prodaji širom Srbije nalazi se dugo očekivani roman Merilin Baron „Botičelijeva Venera“ iz edicije „Voleti večno“. Ovo je edicija koja donosi storije o ljubavima koje traju, tinjaju i rađaju se ponovo, ne obazirući se na vreme.

Renesansni majstor spaja kroz vekove slomljena srca

„Botičelijeva Venera“ knjigaAbigejl Adams Longli, tužna i tiha, stajala je sa svoje tri prijateljice u Galeriji Ufici. Dok prijateljice nisu skidale pogled s Botičelijevog „Rođenja Venere“, očarane lepotom umetničkog dela, njoj je sinula ideja koja će joj uliti novu nadu. Nekoliko meseci kasnije, daleko od Firence u kojoj su se upoznale, četiri žene su otvorile umetničku galeriju u Mejnu.

Magija Botičelijeve „Venere“, pred kojom je upoznala i pokojnog muža, kao da je vratila svetlost u njen život. Više nije samo tumarala usamljena i tužna po velikoj, praznoj kući. Vratila se među ljude i tako doslovno naletela na Taka, zgodnog kapetana turističkog broda.

Tak, i sam udovac, potajno je bio zaljubljen u Abigejl čitavih dvadeset godina, a bez njenog znanja sklopio je i tajni pakt s njenim pokojnim mužem. Može li snaga umetnosti da pomogne ljubavi i promeni živote onih koji su željni da vole…

Za samo 499 dinara ovu ljubavnu priču možete pronaći u svim marketima, knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtovima www.amoreta.rs, www.delfi.rs i www.laguna.rs, kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Претходни текстOsvetljeno šetalište kod borčanskog kanala
Следећи текстBrojanje kalorija

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

nineteen + 3 =