Palilula poklanja bebi kolica

Predsednik naše opštine, Aleksandar Jovičić, juče je u prisustvu gradonačelnika Beograda uručio bebi kolica parovima koji su postali roditelji krajem prošle i početkom ove godine.

Podeljeno je 250 novih kolica.

Ovom prilikom Jovičić je izjavio da opština Palilula poklanjanjem kolica za bebe podržava populacionu politiku u Beogradu i Srbiji. Takođe, istakao je da prisustvo gradonačelnika ima simboličnu poruku jer je reč o čoveku koga vole i deca i roditelji.

Dečja kolica

Ova inicijativa je izuzetno značajna i pokazuje koliko ova opština ozbiljno radi svoj posao. Кao što je predsednik opštine i rekao, populaciona politika je izuzetno važna za Srbiju i za grad Beograd. Ništa nam neće vredeti ukoliko ne budemo imali još više dece, jer jedino na taj način ćemo imati budućnost i perspektivu, istakao je gradonačelnik Radojičić.

Da rastemo zajedno

Opština Palilula nastavlja sa akcijom podele dečjih kolica za sve bebe rođene i u 2019. godini. Akcija nosi naziv Da rastemo zajedno i pokrenuta je pre dve godine.

Prijave i potrebni dokumenti

Pravo na dobijanje bebi kolica imaju sve novorođene bebe sa prebivalištem na teritoriji Palilule. Jedan od roditelja mora imati prebivalište na Paliluli minimum godinu dana.

Prijava se podnosi u prostorijama Opštine, Takovska br.12. Potrebna dokumentacija koja se prilikom prijave prilaže je potvrda iz Uprave za upravne poslove MUP-a Republike Srbije, Ljermontova 12a, o prebivalištu bebe i oba roditelja.

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 011 269 4429

Претходни текстTraži se pas Hači u Borči
Следећи текстBRAVO! Deca iz vrtića nam spremaju lekciju koju ne smemo da propustimo!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

19 − 15 =