Covid - Zaštitna maska

Епидемија корона вируса је најбољи показатељ да свако зло има своју добру страну и да најтеже ситуацију умеју да изроде доста позитивних ствари. Тако смо након овог периода изолација, затварања и сусретања са бројним потешкоћама научили да само солидарност, заједништво и заједничка одговорност могу да нас одведу до решења проблема.

Смештај у Београду

Kада је реч о конкретној борби са вирусом сви знамо које је решење најбоље за нас. Верујући да свако мора да да свој допринос како би ова борба била бржа, екипа са портала Апартмани у Београду су одлучили да своје услуге понуде и прилагоде онима који су се одлучили на корак вакцинације. Свима који у Београд долазе том приликом а потребан им је смештај ова агенција у договору са власницима апартмана одобрава попуст од 10% на резервације смештаја.

Туристи из региона

Посетиоци из региона и иностранства који у Београд и Србију долазе како би помогли окончању борбе са вирусом, моћи ће да уживају у квалитетном простору за одмор по умањеној цени, а све што је потребно јесте да приликом резервације приложе потврду о извршеној вакцинацији.

У наставку сазнајте где се све налазе пунктови за вакцинацију без заказивања и како најлакше резервисати квалитетан смештај.

Пунктови за вакцинацију без заказивања

Секретаријат за социјалну заштиту је саопштио да је у домовима здравља и амбулантама свих београдских општина омогућена вакцинација без заказивања термина. Грађанима су на располагању вакцине синофарм и фајзер, а термини који су доступни су махом радним даном од 08 до 19 и током викенда од 09 до 18 часова. Готово све општине су развиле пунктове на више различитих адреса, а детаљан преглед улица и тачних локација можете погледати на сајту града Београда кликом на линк ОВДЕ

Kако пронаћи и резервисати смештај током вакцинације

Уколико вам је након успешно обављене вакцинације потребан удобан и квалитетан смештај, поменути сајт је идеално место за вас. На њему можете пронаћи смештајне јединице различите структуре, опремљености и погодности. Оне су распоређене дуж свих делова престонице, те је сигурно да ћете лако моћи да изаберете смештај на месту које баш вама одговара. Од Старог града, преко Врачара и Звездаре, па до Раковице, Земуна и Палилуле – све локације се могу похвалити врло модерним апартманима, који ће вам пружити пријатан одмор.

Посебно наглашавају да је дијапазон цена смештајних објеката изузетно широк и омогућава вам да изабрете
баш оно што у потпуности одговара вашим могућностима. Уколико томе додамо поменути попуст који овом приликом остварујете, сигурно је да ћете уживати у свим погодностима апартмана и пријатном смештају за врло пристојну суму новца.

Kако бисте направили избор и резервисали жељени апартман, потребно је да посетите страницу: Апартмани у Београду – претрага, прегледате апартмане и означите жељене филтере, који ће на најбољи начин сузити претрагу.

Kада пронађете савршен смештај, следећи корак је да на његовој презентацији означите датуме боравка, а затим кликом на дугме резервиши пошаљете упит расположивости. У најкраћем року добијате потврду резервације или, уколико је смештај заузет, предлоге за сличне смештајне јединице. Осим овога, одговарајући апартман можете резервисати и позивом на број телефона: 065 369 62 96 или упитом на мејл: bgdapartmani@gmail.com. Они су ту за вас сваког дана од 08 до 23 часа, спремни да вам понуди врло пријатан боравак.

Будите одговорни. Брините о себи и другима а Апартмани у Београду су ту да вам понуде савршен простор за одмор у престоници.

Претходни текстБесплатни програми за школарце у току летњег распуста
Следећи текстКако да обновите и унапредите свој мобилни телефон?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 × five =