novogodišnji festival

57. Beogradski novogodišnji festival

Prednovogodišnji ugođaj, u okviru Beogradske zime počeo je na Beogradskom sajmu.

Novogodišnji vašar – Novogodišnji festival

Nekadašnji novogodišnji vašar na Sajmu prerastao je u novogodišnji festival i održava se već 57. put.

Najveći zabavni park, u ovo doba godine na čitavom Balkanu, otvorio je svoja vrata svojim posetiocima i ponudio velika iznenđenja u ovoj vrsti zabave.

Hala 1 Beogradskog sajma postala je mesto gde vladaju fantastične vrteške, ringišpili, igraonice i druga čuda neshvatljiva za one opterećene viškom godina, ali i za one kojima su godine dodatni motiv i adrenalin.

Tradicionalni Zabavni park je otvoren i trajaće do subote 30. decembra. Održava se u halama 1 i 1A Beogradskog sajma, od 10 do 21 čas. Ulaz je besplatan, a korišćenje sadržaja se naplaćuje.

Ovakva događanja ne idu bez ponude ne samo novogodišnjih poklona nego i najrazličitije druge robe široke potrošnje, po prazničnim cenama. Tako će u hali 1A biti smešteni i nezaobilazni prodajni sadržaji, pretežno robe široke potrošnje.

Future Park

Future Park je najveći zabavni sajber-park u Evropi. Počeo je da se održava u hali 4 Beogradskog sajma, od petka 15. decembra i trajaće do nedelje 24. decembra, od 10 do 21 čas.

Posetioci imaju priliku da učestvuju u više od 30 najsavremenijih interaktivnih igara, da navijaju za internacionalne timove na gejming turniru, da iskuse 3D experience aktivacije, ali i da se zabave uz raznovrsne muzičke i pozorišne programe.

ИЗВОРsajam.rs
Претходни текстSedamnaesta regionalna Noć knjige
Следећи текстDečja filharmonija u Sava Centru

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

17 + eight =