noc knjige

Noć knjige – 15. decembra od 17 do 24č.

Sedamnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 15. decembra 2017. godine od 17 do 24 časa.

Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

Noć knjige – popusti

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja kao i sjajan gift program.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Online kupovina

Omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs gde će važiti svi popusti. Ukoliko na www.delfi.rs kupite knjige u vrednosti većoj od 2.000 dinara, ostvarujete pravo na besplatnu dostavu. Ova akcija važi za porudžbine iz Srbije. Za svaku onlajn kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Popusti i na članarine u bibliotekama

Manifestaciji su se priključile brojne biblioteke koje će odobravati popuste na godišnju članarinu i organizovati specijalne programe.

Noć knjige

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 56 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Претходни текстTajna vatra
Следећи текстPočeo novogodišnji festival 2017.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

20 − 19 =