Хуманитарни базар за сестрице Гаћеша

Хуманитарни базар за породицу Гаћеша

Хуманитарни базар за породицу Гаћеша из Kрњаче биће одржан у дечијој играоници Земља чуда у Борчи 17. јануара 2024. са почетком од 18 часова.

Од четири девојчице породице Гаћеша, рођене 2022. године, три сестрице имају заказану трансплантацију матичних ћелија јер им је дијагностикована церебрална парализа. Породица је тренутно у карантину јер желе да до прве половине јануара све остану здраве, како би операције биле и обављене. Kако наводи мајка, по детету ће операције коштати 20.000 евра, што како каже, није велика цифра, када је имаш!

Ирис, Инди, Ирина и Ина Гаћеша

Породица Гаћеша је добила природним путем четворке, први у Србији. Али три бебе су добиле дијагнозу церебралне парализе. Тако да смо се удружили и правимо базар да им помогнемо, истакли су организатори базара Емина Живић, Марија Миливојевић, Радмила Даниловић, Марина Шкорић и Kристина Ћурчић.

Добили смо бесплатан термин 17.01. од стране играонице где приређујемо забаву за малишане. Ту ће се моћи купити ваучери и услуге локалних предузетника и људи добре воље а средства прикупљена тим путем биће донирана у хуманитарне сврхе породици Гаћеша. Биће као и увек слаткиша, сланиша, ручно рађених декупаж производи, нове одеће, ваучера за масаже, киропрактику, стоматолошке услуге. Забвља ће нас аниматор Мита, Елза, краљица..

Помоћ сестрицама Гаћеша

Уколико нисте у могућности да дођете на базар а желите да уплатите новац у знак подршке девојчицама (Ирис, Инди, Ирина и Ина), то можете учинити на број текућег рачуна њихове мајке .

160-5100103544052-52

Banca Intesa
Марија Гаћеша (мајка):

Претходни текстБожићни обичаји и празници

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

1 × three =