koncert

Manifestacija „Beogradska zima“

Tradicionalna manifestacija Beogradska zima počela je 1. decembra i završava se krajem januara.

Koncerti, predstave, događaji

Beogradska zima imaće humanitarni karakter i priprema koncerte, predstave i događaje za za sve uzraste. Po prvi put organizovaće se Park budućnosti, Bal za penzionere i Božićno seoce.

Dešavanje

Trg otvorenog srca na Trgu republike počeo je 1. decembra kao i Trg bajk ispred Opštine Zvezdara koji traje do 30.12.

Park budućnosti (Future Park) održava se na Beogradskom sajmu i biće opremljen kulturnim i edukativnim prostorom za decu. Traje od 15.12. do 24.12.2017. Dečiji festival na Kalemegdanskoj tvrđavi biće održan 21. i 22. decembra.

Možda ćete biti zainteresovani i za: Novogodišnji voz za klince i klinceze

Od sredine decembra otvaraju se i klizališta na Adi Ciganliji, Trgu Nikole Pašića, Tašmajdanu, kod Muzeja savremene umetnosti.. Bal za penzionere organizuje se 24.12.2017. u UK Vuk Stefanović Karadžić.

Ulica otvorenog srca biće tradicionalno organizovana prvog januara dok će sipred Hrama Svetog Save biti organizovano Božićno seoce. Traje od 4. do 28. januara.

Pravoslavna Nova godina biće organizovana u UK Vuk Stefanović Karadžić.

Novogodišnji koncerti

U okviru manifestacije Beogradska zima, od 25. do 28. decembra na Trgu republike biće održani koncerti pod nazivom Muzički dani. Koncerti će biti raspoređeni po žanrovima i moći će da se čuju zvuci roka, hip-hopa, elektro i pop muzike.

Doček Nove 2018. godine, 31. decembra, biće organizovan na platou ispred Narodne skupštine. Nastupiće Aca Lukas i Riblja čorba sa pratećim bendom Balkanika.

Željko Samardžić, grupe Van Gogh i Zana nastupiće 30. decembra, dok će 29. decembra na Savskoj promenadi nastupiti Ortodox Celts i Ničim izazvan.

Претходни текстPriče misterije i magije
Следећи текстNovogodišnji voz za klince i klinceze

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

16 − eight =