Басплатан програм за ђаке током распуста

У току летњег распуста за београдске основце и средњошколце биће организовани бесплатни спортско едукативни програми.

У периоду од 1. јула до 31. августа 2021. сви заинтересовани ученици моћи ће да у овим летњим данима своје слободно време проводе бавећи се неким од садржаја које је припремио Секретаријат за спорт и омладину. Циљ је да се ђацима од 7 до 18 година, без обзира на материјални статус, омогући бављење спортом и стицање здравих животних навика

Школе пливања

У летњем периоду увек су актуелни базени и купање зато ће малишани моћи да уче да пливају а они који су пливање већ савладали онда да ту вештину и усаврше.

Обуку непливача и усавршавање техника пливања организују: СЦ Ташмајдан, СЦ Милан Гале Мушкатировић25. мај, Пинки – Земун, СЦ Нови Београд, Ада Циганлија, СЦ Олимп – Звездара, Завод за спорт и медицину спорта, Градски центар за физичку културу.. На већини ових спортских центара биће организовано и бесплатно рекреативно пливање.

За децу са сметњама у развоју Пливачки клуб за особе са инвалидитетом СвимБо организоваће обуку пливања за децу на базену ОШ Лаза Kостић, док ће Спортски савез особа са инвалидитетом Београда организовати спортско-рекреативни програм за децу и младе са инвалидитетом на теренима Ади Циганлији и на Олимпу.

Базени

На београдске базене моћи ће да се уђе уз ђачку књижицу најмање једаном недељно (вероватно средом) за време летњег распуста од 7. јула до 31. августа.

Кампови и кретивне радионице

Заинтересована деца моћи ће да се пријаве на неки од многобројних летњих кампова или креативних радионица.

На овим камповима тренираће се фудбал, кошарка, тенис, рукомет, борилачке вештине, ритмичка гимнастика, фитнес а организују их следећи спортски центри: Олимп, Љубомир Ивановић Геџа, Вождовац, Пионирски град, Чукарица, Раковица, Шумице, Градски центар за физичку културу..

Пријављивање за бесплатне летње школске програме

Родитељи заинтересованих ученика своју децу могу пријавити директно спортским центрима где ће добити тачне информације о групама и терминима програма.

Претходни текстПуцано на табле аутобуских стајалишта на Овчанском путу
Следећи текстВакцинација у Београду: Kако да остварите попуст на резервације смештаја

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

five × 3 =