Deda Mraz predstava

Najavljena predstava i koncert otkazani zbog bolesti

Amaterska predstava “Pa gde je Deda Mraz?” održana je u Borči 24. decembra u svečanoj sali OŠ “Jovan Ristić” pred oko pedesetak gledalaca, mahom onih najmlađih. Klinci i klinceze koji su se ovde našli dali su svoj doprinos ovoj predstavi uključivši se u kićenju jelke sa Deda Mrazom i glumcima. Po završetku predstave usledilo je slikanje, najviše sa malom Mašom i naravno Deda Mrazom.

Predviđeno je bilo i da se ista predstava, kao i koncert folklora, održi i u Padisnkoj Skeli 29.12.2016. ali je došlo do otkazivanja iste.

Obaveštenje organizatora

Na našu adresu stiglo je obaveštenje organizatora i mi Vam ga ovom prilikom i prenosimo: Teška srca Vam javljam da se koncert otkazuje. Tri društva su nam otkazala nastup zbog bolesti dece. Pokušali smo da nađemo zamenu ali bezuspešno. Predstava se takođe otkazuje da se glumci ne bi mučili da opet donose onoliku opremu a ne znamo kolika će biti posećenost. S obziromda se plaća iznajmljivanje prostora, bolje je da se i predstava otkaže. Planiramo Uskršnju predstavu i koncert kada se nadamo boljem vremenu i zdravlju. Molim Vas da prosledite naše obaveštenje da se koncert i predstava otkazuju zbog velikog broja bolesnih učesnika, istakla je Dragana

Sreda, 28.12.2016. Borča Info

Претходни текстČistiji vazduh za Borčane
Следећи текстPalilula poklanja bebi kolica u 2017.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

19 + 9 =