Rok koncert

Električni orgazam nastupa u Borči

U okviru prvog Zimskog festivala koji se sledeće nedelje organizuje u Borči nastupiće i naša kultna Rok grupa – Električni orgazam. Ulaz je beplatan.

Borčanski Zimski festival održaće se 29.12.2018. u Eko dvorištancetu u Borči u periodu od 10 do 17 časova.

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Program Zimskog festivala:

Mesto dešavanja: Eko dvorištance – Zrenjaninski put 153b (Kod Eko pumpe)
10-12č. Organik market
12č. Koncert – Dečiji hor OŠ „Ivo Andrić“
12.30č. Koncert – JAZZ duo MŠ „Stanković“
13h Koncert grupe – Električni orgazam
14.30č. DJ

Eko dvorištance

Eko-dvorištance je u fazi izgradnje i predstavljaće prvi ekološki kulturni centar u Beogradu gde će se svakog vikenda održavati ekološki i komercijalni festivali. Programski deo tih festivala obuhvataće pozorišne predstave, radionice i predavanja za decu, akustične koncerti džeza, bluza, opere, klasične i rok muzike.

Kompletan prostor biće od ekoloških materijala, energetski efikasan i potpuno automatizovan. Svi ugrađeni proizvodi pokretaće se putem aplikacija na mobilnom uređaju.

Grupa Električni orgazam

Zimski festival - Borča..Grupa Električni orgazam nastala je u januaru 1980. Tada su u jednoj beogradskoj kafani sedeli članovi grupe Hipnotisano pile. Bubnjar Srđan Gojković Gile, gitarista Ljubomir Jovanović Jovec i orguljaš Ljubomir Đukić došli su na ideju da osnuju punk grupu Električni orgazam koja je u junu iste godine imala svoju prvu svirku i to kao predgrupa grupi Hipnotisano pile. Bili su predgrupa sami sebi.

Iste godine nastupili su i na Paliluskoj olimpijadi kulture, kada su prekinuli nastup zbog lošeg razglasa. U jesen iste godine na Omladinskom festivalu u Subotici izazvali su skandal energičnim nastupom koji je uključivao rušenje mikrofona, činela i razbijanje šarenih sijalica koje su bile deo kičerajske scenografije. Odmah su bili diskvalifikovani..

Koja se njihova pesma vama najviše dopada?

Претходни текстZimski festival sledećeg vikenda u Borči
Следећи текстBožićna pomoć za Ristiće sa Kosmeta

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

ten − 3 =