Rok koncert
stomatolog borca preporuka

Električni orgazam nastupa u Borči

U okviru prvog Zimskog festivala koji se sledeće nedelje organizuje u Borči nastupiće i naša kultna Rok grupa – Električni orgazam. Ulaz je beplatan.

Borčanski Zimski festival održaće se 29.12.2018. u Eko dvorištancetu u Borči u periodu od 10 do 17 časova.

Preporuka
stomatolog borca preporuka

Program Zimskog festivala:

Mesto dešavanja: Eko dvorištance – Zrenjaninski put 153b (Kod Eko pumpe)
10-12č. Organik market
12č. Koncert – Dečiji hor OŠ „Ivo Andrić“
12.30č. Koncert – JAZZ duo MŠ „Stanković“
13h Koncert grupe – Električni orgazam
14.30č. DJ

Eko dvorištance

Eko-dvorištance je u fazi izgradnje i predstavljaće prvi ekološki kulturni centar u Beogradu gde će se svakog vikenda održavati ekološki i komercijalni festivali. Programski deo tih festivala obuhvataće pozorišne predstave, radionice i predavanja za decu, akustične koncerti džeza, bluza, opere, klasične i rok muzike.

Kompletan prostor biće od ekoloških materijala, energetski efikasan i potpuno automatizovan. Svi ugrađeni proizvodi pokretaće se putem aplikacija na mobilnom uređaju.

Grupa Električni orgazam

Zimski festival - Borča..Grupa Električni orgazam nastala je u januaru 1980. Tada su u jednoj beogradskoj kafani sedeli članovi grupe Hipnotisano pile. Bubnjar Srđan Gojković Gile, gitarista Ljubomir Jovanović Jovec i orguljaš Ljubomir Đukić došli su na ideju da osnuju punk grupu Električni orgazam koja je u junu iste godine imala svoju prvu svirku i to kao predgrupa grupi Hipnotisano pile. Bili su predgrupa sami sebi.

Iste godine nastupili su i na Paliluskoj olimpijadi kulture, kada su prekinuli nastup zbog lošeg razglasa. U jesen iste godine na Omladinskom festivalu u Subotici izazvali su skandal energičnim nastupom koji je uključivao rušenje mikrofona, činela i razbijanje šarenih sijalica koje su bile deo kičerajske scenografije. Odmah su bili diskvalifikovani..

Koja se njihova pesma vama najviše dopada?

NAPIŠI KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime

18 − nine =