Вучко 1 - играчке

Preliminarne liste za upis dece u borčanske vrtiće

Preliminarne liste za upis dece u borčanske vrtiće za radnu 2019/20. godinu objavljene su 20. maja 2019.

Preliminarna lista dece koja su primljena u borčanske vrtiće zakačena je na ulaznim vratima vrtića Ježurko u centru 3. Roditelji dece koja su primljena naknadno će biti obavešteni o potpisivanju ugovora i daljoj proceduri koja se odnosi polazak dece u vrtić.

Nezadovoljni mogu da se žale ili traže odbijenicu

Roditelji dece koja nisu primljena po ovom konkursu mogu da podnesu žalbu ili da traže odbijenicu.

Žalba

Nezadovoljni roditelji, čija su deca ostala „ispod crte“, mogu da podnesu žalbu upisnoj komisiji do 28. maja. Žalba se može predati svakog radnog dana u holu vrtića „Mali princ“ (Preradovićeva 2a) u periodu od 8 do 15č.

Konačna rang lista biće objavljena 7. juna

Odbijenica

Podnošenje zahteva za izdavanje odbijenice moguće je predati svakog radnog dana do 28. maja u kancelariji socijalne službe u vrtiću „Mali princ“. Nakon tog perioda u kancelarija će raditi utorko i četvrtkom od 9 do 14 časova.

Ova odbijenica potrebna je da bi mame i tate mogli da upišu decu u privatno obdanište koje je u sistemu subvencije grada.

Ove godine manje prijava nego prošle

Ove godine za 7.900 mesta ukupno je konkurisalo 18.878 mališana. Kako najavljuju nadležni, tokom leta će se razmatrati molbe predškolskih ustanova za odobravanje dodatnih mesta, koje mogu da traže proširenje kapaciteta najviše za 20 odsto. Takođe, u toku je i adaptacija prostora u pojedinim školama i u vlasništvu lokalnih samouprava, koji će biti preuređni za potrebe budućih prvaka.

Претходни текстBorčani prešli više od sto kilometara po kiši, blatu i mrklom mraku
Следећи текстOsniva se Savez udruženja leve obale

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

3 × 5 =