Savez udruženja leve obale

Rešavanje zajednički problema na levoj obali

Prošle nedelje organizovan je prvi zajednički sastanak UG sa leve obale. Na satanku su bili članovi udruženja Eko-pančevački rit iz Borče, Bela čaplja iz Krnjače i UG Kotež iz Koteža a tema razgovora je bila da se napravi savez udruženja.

Ova tri udruženja, koja su do sada organizovala brojne eko akcije sa ove strane Dunava, rešila su da se udruže u cilju rešavanja zajedničkih problema levoobalaca.

Savez udruženja leve obale Dunava

Plan je da se u skorije vreme osnuje savez udruženja Borče, Koteža, Krnjače.. Tako ćemo se lakše boriti sa mnogim zajedničkim problemima koje imao na levoj obali. Svim znamo koliki nam problem zadaju saobraćajne gužve, kanalizacija, kanali, divlje deponije.. To će i biti predmet našeg interesovanja, rekao je Zoran Janković iz UG Eko-pančevački rit.

Za svaku akciju tražićemo i saglasnost drugih udruženja koja će svojim potpisom i pečatom davati na težini našim zahtevima.

Hvala „Lobiju“ i „Borča Info“ na medijskoj podršci koja je od velikog značaja za uključivanje naših sugrađana u ovakve inicijative i u podizanju ekološke svesti svih nas.

Gužve na Pančevcu prva na listi problema

Kao prioritet smo stavili svakodnevne zastoje na Pančevačkom mostu. Počinjemo sa rešavanjem tog problema i za to će nam trebati mnogo energije i truda. Za početak potrebni su nam saveti diplomiranih saobraćajnih stručnjaka koje ovim pozivamo da nam se jave.

Utdruženja – kontakt

Eko-pančevački rit – 064 062 0344
Bela Čaplja 1165 – belacaplja1165@gmail.com
Kotež – gradjanikoteza@gmail.com

Leva obala se neće razlikovati od ostalog dela opštine Palilula. Nismo građani drugog reda, istakao je Zoran.

Претходни текстObjavljene preliminarne liste za upis dece u vrtiće za radnu 2019/20.
Следећи текстPlanirani radovi na vodovodnoj mreži od 27.5 do 1.6.2019.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

two × 3 =