Biciklisti na Zrenjaninskom putu

Kritična masa u Borči

Biciklisti se u subotu ponovo okupljaju i u zajedničkoj vožnji obići će i levu obalu. Ovog puta trasa je malo duža od uobičajene i prolazi kroz Borču.

Kritična masa

Kritična masa je zajednička biciklistička vožnja koja se odvija u preko 300 gradova širom sveta, sa ciljem skretanja pažnje na probleme sa kojima se biciklisti i biciklistkinje susreću u svakodnevnom saobraćaju. Ova vožnja se u Beogradu održava svake poslednje subote u mesecu.

„Premostimo Beograd“

Tradicionalna, 99. po redu Kritična masa će ovog puta proći kroz Borču. Nosi naziv Premostimo Beograd jer će se preći i Pančevački i Pupinov most.

Okupljanje je zakazano za subotu, 29.jun.2019. na Trgu Nikole Pašića u 16.30. Start je u 17. časova. Ići će se Dečanskom, Nušićevom, Cetinjskom, Belavararom Despota Stefana, Poenkareovom, Zrenjaninskim putem i Severnom tangentom preko do Zemuna i Novog Beograda do okretnice autobusa 95 u Bloku 45.

Biciklisti sa leve obale mogu se priključiti kritičnoj masi na Zrenjaninskom puta oko 17.30. na raskrsnici Borče i Ovče.

38 km kroz Beograd

Dosta vas je prethodnih godina tražilo da napravimo jedno dužu vožnju, i evo je! Prelazimo 2 mosta, Pančevački i Pupinov i idemo za Blok 45, gde završavamo vožnju na kraju Savskog keja i nastavljamo druženje, navode iz UG Ulice za bicikliste.

Spremite kape, kacige, vodu za usput, frizbi, badminton, autan, neku prostirku za sedenje i dobro raspoloženje..

Za one koji budu želeli da se voze još, možemo da se provozamo i po Savskom nasipu do Ostružničkog mosta i nazad.

Evo kako je bilo prošli put:

„Spajamo obale“ – Kritična masa na Zrenjanincu
Претходни текстVišnjijada u Ovči po sedmi put
Следећи текст„Diznijeva fantazija“ – Koncert Beogradske filharmonije na otvorenom

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

14 + 13 =