Humanitarni bazar u Borči

Humanitarni bazar za devojčicu Minju održaće se u subotu, 3. oktobra 2020. na igralištu u Centru IV u ulici Drinske divizije

U svetu u kojem se svi borimo za neke više ciljeve jedna devojčica Minja se bori za svoj život. Minja je do svoja tri meseca bila normalna beba, posle toga su roditelji primetili da otežano pomera ruke i noge, da otežano diše. Nažalost Minji je dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija tip1.

Za Minju postoji lek

Lek se nalazi u nama dalekoj Americi i on je najskuplji na svetu. Košta 2,4 miliona dolara. Složićete se da je to nedostižna suma za bilo koga od nas..

Cilj je da zajedničkim snagama pomognemo maloj Minji, zato se organizuje humanitarni bazar u Borči IV. Bazar će se održati u subotu 03.10.2020 sa početkom u 16h do 19h. Lokacija bazara se biti ulica Dunavske Divizije (igralište).

Dođi na bazar

Učešće na bazaru već su najavili ljudi velikog srca kao i mnoge ugostiteljeske, zanatske i preduzetničke firme iz Borče i okoline koje su svoje usluge i proizvode ponudile u humanitarne svrhe. Kupovinom tih usluga i proizvoda učestvujemo svi jer sav prikupljen novac od toga ide u humanitarne svrhe.

Na raspolaganju su vam slatkiši, slaniši, kafe, ručni radovi, frizerske, stomatološe, ugostiteljske i druge usluge.. Spisak svih usluga, proizvoda kao i licitaciju za iste možete videti i na instagram profilu @humanitarni_bazar_borca

Osim proizvoda i usluga koji će biti dostupni na bazaru novac će moći i da se ubaci u za to predviđene kutije. Sav prikupljen novac uplatiće se na Minjin račun, fondacije „BUDI HUMAN“.

Humanitarni SMS

Takođe, pozivaju se svi koji mogu da pošalju humanitarni SMS

Budi human za Minju: Upišimo 845 i pošaljimo SMS na 3030

Organizatori ovog bazara su Slobodan Stanišković, Teodora Dragaš i Marta Ambruš

Претходни текстAko vam je „Privredni-Registar“ poslao ovo – Ne morate da platite!
Следећи текстUna i Senada iz Borče žive u vrlo lošim uslovima. Možemo li im pomoći?

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

twenty + eleven =