Put za Crvenku

Pametno osvetljenje vs bandere

Neko dobija pametno ulično osvetljenje a neko prve bandere sa rasvetom

Pre nekoliko dana pametno ulično osvetljenje, sastavljeno od 18 led sijalica, po prvi put je instalirano u Beogradu i to baš u Beogradskoj ulici.

Деца су украс света - Буди хуман

Reč je o led svetiljkama čija se jačina povećava i smanjuje u zavisnosti od saobraćajnog intenziteta i koje štede do 40% električne energije. Nova tehnologija omogućava i da se preko jednog centra kontroliše rad svih sijalica u sistemu, istakao je S.Mali.

I dok je cilj, kako kaže gradonačelnik, da se ulična rasveta na svih 160 hiljada stubova u Beogradu zameni novim led sijalicama, Borča tek treba da dobije stubove i “obično“ osvetljenje i to kod Crvenke.

Konačno ulično osvetljenje i za Crvenku

Pre dva dana su postavljene betonske bandere na Putu za Crvenku u delu od trećeg mostića do kraja asfalta. Na redu je montaža osvetljenja i povezivanje na mrežu, potvrdili su nam iz JKP „Javno osvetljenje Beograd“

EDB je postavljao stubove a “Javno osvetljenje” bi trebalo da na te bandere postavi rasvetu. Tačan datum puštanja u funkciju nije poznat ali pretpostavljamo da će do izbora biti sve završeno.

Sreda, 06.04.2016. Borča Info

Претходни текстPronadjeno telo nestale pevačice u Borči
Следећи текстRegata kajakaša na kanalu Vizelj

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

eleven + 7 =