Vatrogasci

Deo ulice Ratnih vojnih invalida blokiran za saobraćaj

Danas oko 15 časova deo ulice Ratnih vojnih invalida u Borči blokirali su policija i vatrogasci. Iz predostrožnosti vozila ovuda nisu mogla proći i bila su preusmeravana. Razlog tome bila je cisterna za gas koja je tu stajala.

Borčani reporteri javljaju

Kako su nam javili Borčani reporteri u pomenutoj ulici došlo je do curenja gasa iz cisterne..

Dvoja vozila vatrogasaca i jedan policijski auto već su obezbeđivali ulicu kada sam ja naišao, priča nam komšija Miša. Jedno vatrogasno vozilo bilo je postavljeno na samoj raskrsnici, tridesetak metara ispred cisterne. Iza cisterne, na sličnoj udaljenosti, ulicu su preprečili policijski auto i vatrogasni kamion. Od pešaka koji su se tu zadesili čuo sam da je došlo do curenja gasa iz cisterne i da je ulica neko vreme zatvorena.

Dok sam radio polukružno skretanje ekipa sa lica mesta je počela pripreme za pokret. Predpostavljam, pošto je cisterna bila u pravcu suprotnom od toplane, da je pretakanje već bilo izvršeno i da su možda u pitanju bile neznatne zaostale količine gasa u cisterni. Šta god da je bilo ustanovljeno je da većih problema nema i da cisterna može da nastavi put.

Претходни текстMenja se trasa 85, 96, 101N zbog radova u Bratstva i jedinstva
Следећи текстPostavljeni ležeći policajci na Zrenjanincu na Zbegu

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

2 × 1 =