Zrenjaninski put

Postavljena četiri ležeća policajca na Zrenjaninskom putu

Na Zrenjanninskom putu, na potezu od ulice Bratstva i jedinstva do Zrenjaninske petlje, postavljena su četiri ležeća policajca. Na ovom delu puta dozvoljena je maksimalna brzina od 40km/h ali se često vozi brže i nije redak slučaj da se baš ovde dešavaju nesreće.

Samo u proteklih godinu ipo dana na ovom mestu je bilo više saobraćajnih nesreća među kojima i onih smrtnih ishodima. Baš zbog toga ovo deo dobio je naziv „crna tačka Zrenjaninskog puta“.

Razlozi su često bili neprilagođena brzina i vrlo loša osvetljenost ovog dela puta. Zato su u međuvremu postavljeni znakovi obaveštenja i upozorenja i obeleženi pešački prelazi.

Možda ćete biti zainteresovani i za: Ležeći policajci okupirali Borču

Ležeći policajci na Zrenjanincu

zrenjaninski pputProtekle nedelje postavljena su još četiri ležeća policajca. Dva obična u blizini stanice „Pretok“ kao i dva proširena ležeća kod stajališta „Mali Zbeg“. Takođe, u njihovoj blizini postavljena je i vertikalna svetlosna signalizacija i to sve u cilju povećanja bezbednosti.

Ne brže od života

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da povdeu malo više računa zbog bezbednosti svih nas. Vozači pošujete ograničenje brzine i prilagodite brzinu uslovima na putu. Pešaci, ne pretrčavajte ulicu za autobusom. Budite pažljiviji

 

Претходни текстBlokirana ulica u Borči zbog cisterne koja prevozi gas
Следећи текстRešen problem „jezera“ na stajalištu „Sebeš mokri“

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

nineteen + eighteen =