Vidovdanski teren Borča

Vidovdanski turnir 2017.

Kako smo uspeli da saznamo, tradicionalni turnir u malom fudbalu „Trofej Vidovdana“ počeće 15.juna. Finale je po pravilu zakazano za sredu, 28.jun.2017.

Vidovdanski turnir jedan je od najstarijih u Srbiji i po pravilu okuplja veliki broj gledalaca i kvalitetnih igrača koji se bore za veliki prelazni pehar. Do sada svoje učešće na ovom turnitru dalo je na desetine naših proslavljenih fudbalera koji su uspeli da steknu i svetsku slavu braneći boje svojih klubova.

Prijave

Prijavljivanje ekipa traje dо 14.06.2017. kada će biti izvučeni parоvi u sali MZ „Nоva Bоrča“, u ulici Bеlе Bartоka 36. Kotizacija po ekipi iznosi 12000din. Sve dodatne informacije možete dobiti putem sledećih brojeva telefona: 011/3325 547 i 064/637 1272.

Raspored

Planirano je 24 ekipa koje će biti raspoređene u 6 grupa. Svakodnevno će se igrati po 4 utakmice u periodu od 19 do 22č. pod svetlima novih reflektora i na rekonstrusanom „Vidovdanskom“ terenu. Završetak takmičenja u grupnoj fai predviđen je za 23.jun. Eliminacioni deo počinje 24.juna mečevima osmine finala. Četvrtfinale se igra 26.juna a polufinale 27.juna.

Pehari i nagrade

Prelazni pehar i novčana nagrada za I mesto i pehar u trajno vlasništvo,
Novčana nagrada i pehar za osvojeno II mesto,
Novčana nagrada i pehar za III mesto,
Nagrada i pehar za najboljeg igrača, najboljeg mladog igrača do 21g, najboljeg golmana i strelca turnira.

Možda će vas zanimat i: Prolećni karneval u Borči

„Vidovdanski kotlić“

Pored fudbalskih majstorija na ovoj manifestaciji moći će da se uživa i u specijalitetima iz kotlića. U subotu, 24.06.2016. u prepodnevnim časovima osmofinalnog dana, biće održan tradicionalni “Vidovdanski kotlić”.

Претходни текстProlećni karneval u Borči (VIDEO)
Следећи текстOd sada bez straha

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

fourteen − seven =