Kanalizacija Krnjača

Фабрика за прчишћавање отпадних вода у Крњачи

Расписан је тендер за изградњу фабрике за прераду отпадних вода у Крњачи. Извођач радова биће познат 14.03.2022. када се очекује и почетак изградње.

Ово је јуче изјавио заменик градоначелника Београда, Горан Весић, при обиласку почетка радова на изградњи канализационе мреже у Крњачи.

stomatolog-reklama

Од новца који је обезбедио Град завршавићемо црпну станицу Крњача 2, која ће препумпавати фекалну канализацију до фабрике за прераду отпадних вода.

Град је сопственим средствима изградио 8km канализације у насељу Браћа Марић, а данас су почели радови на изградњи још 6km канализационе мреже у Крњачи. До 1.3.2022. биће расписан тендер за радове на изградњи 80km канализационе мреже на левој обали Дунава који ће бити финансирани новцем од кредита Европске инвестиционе банке.

Читав посао биће завршен најкасније за 3 године и тада овде више неће бити куће која није прикључена на канализацију. Свака кућа добиће бесплатно ревизиони шахт. Остаје само да се плати прикључак у вредности од 60 хиљада динара, који ће се плаћати хиљаду динара месечно у 60 рата, истакао је Весић.

Реклама
escape room reklama
Претходни текстНајбоље дестинације за летовање са друштвом
Следећи текстХуманитарна забава малишана за малог Луку

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

20 − 10 =