Летовање са друштвом је један од догађаја који се чека целе године и представља путовање које ће се препричавати.

Окупите екипу и на време почните да размишљате о потенцијалним дестинацијама како бисте направили идеалан избор. Први лепи дани током године нас све асоцирају на летњи период, сунчање, плажу и провод до раних јутарњих часова.

Уколико је и код вас то случај и још увек нисте одлучили где ћете провести летовање, наставите са читањем текста, па можда добијете идеју где бисте могли да се проводите и уживате са друштвом током лета ове године.

Будву је одувек красио квалитетан провод

Будва традиционално већ годинама представља дестинацију за летовање многих туриста из региона и света због своје свеобухватне понуде.

Проведите лето 2022. у Будви и упознајте се са чарима овог јадранског града и сазнајте због чега га многи сматрају бисером црногорског приморја. Будва је идеално место за младе људе који желе одличан провод до раних јутарњих часова, који се наставља и током дана. 

Велики број кафића, барова на плажи и дискотека пружиће вам све оно што можете доживети у приморским местима за провод широм света.

Оно што је појединце одбијало од наредних посета Будви јесте то да је она временом постала презасићена естрадном атмосфером и великим гужвама на шеталишту. Пре неколико година су уклоњени одређени кафићи и провод је премештен у локале предвиђене за то.

Данас је Будва све урбаније приморско место где поред провода можете уживати у мирној шетњи Старим градом или посети чувеним историјским локалитетима уколико се одлучите за мирније вече са пријатељима.

Грчка острва су идеалан склад лепих плажа и доброг провода

За које год од грчких острва да се одлучите, нећете погрешити ако вам је примарни циљ обилазак лепих плажа и квалитетан провод са страном забавном, електронском или домаћом музиком када сте у посети журци у организацији српских туристичких агенција.

Управо овај спој непрегледних или са друге стране специфичних егзотичних плажа привлачи многе младе туристе којима су поред журки битне дневне активности као што су купање, сунчање и спортови на води.

Погледајте која смо ми острва издвојили за вас.

Закинтос – први избор младих већ годинама

Закинтос острво које је популаризовало летовања за младе у Грчкој и многе од њих касније усмерило ка посетама другим дестинацијама у овој земљи.

Поред фантастичног провода који можете доживети у месту Лаганас, где долазе туристи из целе Европе, саветујемо да обиђете и места вредна посете, локалитете и знаменитости, којима је острво богато.

Туристички локалитети и знаменитости:

  • Ананфонитриа – најлепши манастри на острву;
  • Каби крст;
  • Црква Светог Дионисиоса;
  • Саракина кућа;
  • Бродолом плажа.

Дневне активности су такође веома популарне и подразумевају водене спортове, посету Плавој пећини, као и плажи Корњача, где можете пливати са овим животињама.

Крф – најпознатије острво Јонског мора

Крф је историјски веома позната дестинација нарочито међу туристима са наших простора због свог значаја за целокупан исход Првог светског рата. Зато овде можете посетити знаменитости које су у вези са историјом и српског и грчког народа.

Уколико сте се одлучиили за посету овом острву, никако не смете пропустити шетњу главним градом Крфа, обилазак главног трга, Старе и Нове тврђаве, који посебно засијају током вечерњих часова.

Са друге стране, град Кавос нуди провод који почиње у касним вечерњим часовима, док је већина клубова на улици, тако да ће вам деловати као да је цело место једна велика журка.

Ово је идеална опција за младе који желе да искусе екстремно добар ноћни провод!

Током дана се можете одмарати и уживати на некој од чувених плажа као што су Маратијас, Палеокастрица и Глифада.

Лефкада – рај за љубитеље лепих плажа

Лефкада за разлику од две претходно наведене дестинације нуди нешто мирнији провод, па је идеално место за оне који желе да се више одмарају, али да свакако имају где изаћи на пиће током вечерних сати.

На западној обали острва се налазе све плаже вредне посете, с обзиром на приступачност и географски изглед терена. До ових локалитета можете доћи сопственим превозом кроз завучене путеве, након чега ће бити потребно и мало пешачења, али ће циљ бити вредан труда.

Дочекаће вас плаже са ситним и белим шљунком преко којих се долази до прозирно свето-плавог мора. Сузили смо избор плажа за вас и представили оне најпознатије:

  • Агиос Никитас;
  • Катисма;
  • Агиофили;
  • Егремни;
  • Милос.

Шпанија је све популарнија дестинација младима из Србије

С обзиром на све приступачније цене авионских карата и смештаја у хотелима, све више младих се одлучује за посету Шпанији, бисеру Европе.

Као први избор се издваја Барселона, као једна од популарнијих светских дестинација која има да понуди провод светског квалитета, велики број споменика историје и културе, фантастичну храну каратеристичну за Шпанце, као и чувену плажу Барселонета.

Повољнија опција за туристе јесте Валенсија, која има у најмању руку једнак туристички квалитет, али нешто мањег обима.

Одличан избор јесу и градови на југу Шпаније у области Андалузија, као што су Малага, Севиља, Гранада и Кордоба. Они крију аутентичан шпански дух и начин живота које вреди упознати.Надамо се да сте добили корисне идеје о томе како можете провести своје наредно летовање са друштвом и да смо вам помогли у избору. Срећан пут!

Претходни текстПродужава се шеталиште код БСКа
Следећи текстРасписан тендер за изградњу фабрике за прераду отпадних вода у Крњачи

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

fifteen − 12 =