Borča Info

Borča Info – proslavili smo treći rođendan

Prošlo je tri godine od početka rada Borča Info sajta. Nije bilo lako. Bilo je tu nekoliko kamena spoticanja ali nismo odustali i sada smo vrlo ponosni.

Borča Info počeci

Krenulo je to sasvim slučajno

Деца су украс света - Подржи Мињу - Клик на слику

Znate ono kad vam hitno treba broj kozmetičkog salona ili nekog lokalnog grila da naručite gurmansku pljesku? Verovatno vam se dešavalo da hitno treba da proverite u kojoj radnji ima baš ta neka slavina koja vam je upravo procurela? Možda vas je zanimalo radno vreme u nedelju one kineske radnje na kraju ulice? Danas većina ljudi u takvim situacijama uzima telefon ili komp u ruke i pretražuje lokale u kraju. A onda u moru sajtova koje vam izlaze na ekranu ne možete da nađete pravu informaciju a vreme prolazi.

Ubeđeni smo da vam se to desilo bar jednom. E pa naravno, desilo se i nama i to više puta. Baš onda kada nam hitno nešto treba a ono..

Mućak..

Tako je i nastala ideja – Sve informacije na jednom mestu – Borča Info

Te 2015. počeli smo da se zanimamo za web dizajn i izradu sajtova. Dileme nije bilo. Rešili smo da to bude sajt vezan za naš kraj. Sajt o Borči. Želeli smo da na jednom mestu objedinimo što više lokalnih informacija o uslužnim delatnostima i maloj privredi. Zasmisao je bila da našim čitaocima a i nama samima značajno skratimo vreme potrage za osnovnim informacijama i brojevima telefona raznoraznih lokala u Borči i okolini.

Uslužne delatnosti – Lokalni adresar

Tako je zaživela prva stranica na našem sajtu pod nazivom: Uslužne delatnosti. Informacije koje smo danima prikupljali podelili smo po kategorijama i polako počeli da ih slažemo. Danas, među njima najčitanije stranice su: Brza hrana (Fast food) i Saloni lepote. Zatim idu: Sport i Rekreacija pa Prodavnice i butici, Kafići i restorani, Važni telefoni i adrese, Materijali..

Blog – Vesti

Uporedo sa tim pokrenuli smo i naš mali Blog želeći da s’vremena na vreme obaveštavamo o lokalnim dešavanjima i servisnim informacijama. Naša prve vesti bile su o Vidovdanskom turniru koji se tada odigravao. A kada već pričamo o tome.. Danas je počeo 26. Trofej Vidovdana.

Naša prva vest koja je imala više od 1000 čitanja bila je Jedno letnje veče u Borči. Prvi članak koji je za kratko vreme premašio cifru od 6000 čitanja bio je Bračni par iz Borče na pobedničkom postolju. Servisne informacije i vesti iz hronike, takođe imaju po više hiljada čitanja.

Naši sugrađani počeli su i sami da nas obaveštavaju o raznim dešavanjima u našoj okolini. Na taj način uspeli smo da zajedničkim snagama utičemo na rešavanje nekih problema ali i da se nasmejemo nekim događajima koji su se desili našim sugrađanima. Takve (vaše) priče objavljujemo u rubrici Borčani reporteri a jedna od nesvakidašnjih koju su od nas preuzele i prenele neke velike medijske kuće bila je: Divlja svinja teroriše bicikliste u Borči..

Redizajniran sajt Borča Info

BorčaProšle godine Info Borču u potpunosti smo redizajnirali i sajt praktično opet pravili od nule. Po preporuci naših čitaoca, dodali smo tada još novih rubrika među kojima i male oglase. Besplatni mali oglasi i Oglasi za posao su sada među najjačim stranicama na sajtu sa preko 57 hiljada čitanja.

Hvala što ste sa nama!

Pišemo iz ljubavi prema Borči a trudimo se da budemo profesionalni i od pomoći. Vaša podrška nam mnogo znači i zato HVALA svima vama koji ste uz nas. Trudićemo se da i dalje opravdamo vaše poverenje.

Borča Info vam poklanja izradu sajta

Pošto su naši počeci vezani za web prezentaciju ovom prilikom poklanjamo vam izradu mini sajta!

Ako ste umetnik ili pak imate radnju, lokal, igraonicu, salon ili samo hoćete da pišete lični blog slobodno nam se javite..

Претходни текстŠesta Višnjijada u Ovči
Следећи текстAli Baba i 40 borčanskih razbojnika uz „orlove“ do prve pobede

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

8 + 7 =