Jeste li čuli? Teslina voda proizvedena na levoj obali!

Tesla voda razlikuje se od drugih jer je u nju "spakovan" i elektricitet, pa struja pecne svakog ko iz nje potegne. U pitanju je reklamni štos - objašnjava kroz smeh Gordana Branković, koja se bavi distribucijom.

0
261
tesla voda

Znate li da se na levoj obali eksperimentalno istražuje nasleđe našeg genija. Upravo ovde proizveli su vodu obogaćenu elektronima prema tehnološkoj ideji Nikole Tesle – Tesla voda

Na levoj obali Beograda, tačnije u Krnjači, nalazi se firma Tesla patenti. Ogromna zgrada poznata je i po tome što svetli kao novogodišnja jelka kada celo naselje ostane bez struje. Komšije je opravdano sumnjiče da, s vremena na vreme, “uznemiri” strujni napon u lokalnoj elektromreži.

Tesline varnice i munje

Reporteri Novosti posetili su ovu firmu. Na preko hiljadu kvadrata dve istraživačke laboratorije osvetljene su strujom koja se bežično prenosi iz transformatora. Ovde se generišu i loptaste munje a u laboratoriji u potkrovlju, nemački inženjer Tim Rot privodi kraju zvučnike od varnica. Izgleda neverovatno, ali muziku sa kompjutera reprodukuje varničenje elektriciteta.

Tesla voda

Pored raznoraznih eksperimenata tu je i Tesla voda. Visokojonizovano alkalno piće se toči u manastiru Tronoša. Tretira se potom strujom po Teslinom receptu iz 1920. Voda tako biva osnažena elektronima, a ne menja joj se hemijski sastav. Između ostalog, takva voda neutrališe metil-alkohol u krvi i idealna je za trežnjenje kod ljubitelja kapljice. Kako se nadaju u Tesla patentima, kada se proizvod nađe u prodaji širom sveta, “zaradom od mamurluka” razvijaće druge komercijalne projekte.

naucnici - laboratorijaU svetu niko na ovaj način nije obogaćivao vodu, a patent smo zaštitili u 47 zemalja sveta. Sledeće nedelje dolazi tročlana delegacija stručnjaka iz američke nacionalne agencije za sertifikate jer je postupak njenog registrovanja u toku i u SAD – kaže prof. dr Velimir Abramović, prvi čovek Istraživačke stanice.

Tehnolog Aleksandar Dimitrijević je iz laboratorijskih uslova Tesla vodu uveo u industrijsku proizvodnju. Ona je prošla mikrobiološka ispitivanja i sertifikovanje u Institutu Batut. Na Tehnološko-metalurškom fakultetu pri kraju je i njihova ekspertiza. Testira se u našim bolnicama. Pokazalo se da ova voda uklanja mlečnu kiselinu iz mišića i ima hidratantno dejstvo na organizam.

Reklamni štos

Tesla voda razlikuje se od drugih jer je u nju “spakovan” i elektricitet, pa struja pecne svakog ko iz nje potegne. U pitanju je reklamni štos – objašnjava kroz smeh Gordana Branković, koja se bavi distribucijom.

Ostavi komentar

Upiši svoj komentar
Upiši svoje ime

5 × one =