panika

Panika – Desa Muk

„Panika“ je savremeni roman slovenačke glumice i spisateljice Dese Muk i govori o ženi koja traži čoveka iz snova.

Ja sam ko neka pećina. Sve prazno. Umorna sam… I onda sam nešto razmišljala: kad bih bila zaljubljena, moj život bi makar imao neki smisao. Ne bi više bio ovako bljutav i ispran. Sigurna sam da bi mi se vratila energija. Sećam se kako je bilo kad sam još bila zaljubljena u Rudija. Mogla sam da studiram, da radim preko omladinske, da izlazim. Sve sam radila s takvom lakoćom i radošću. Nedostaje mi taj osećaj. Volela bih da se još samo jednom zaljubim. Pa ne može moj život već sad da se završi!

Деца су украс света - Буди хуман

Tamara je rekla: „Tražiš đavola!“. I tako je sve to počelo.

panikaMedicinska sestra Vera bliži se četrdesetoj i počinje da je hvata panika da je ono najbolje u životu već prošlo. Sve joj postaje rutina i počinje da veruje da je samo ljubav izlaz iz ove nepodnošljive situacije. Odlučuje da iskorači iz uhodanih staza bračnog života. Ali na putu sopstvenog buđenja, ona mora da savlada i nove komplikacije…

Desa Muk je najčitanija i najpopularnija slovenačka spisateljica i multimedijalna umetnica. Profesionalni je pisac za decu, omladinu i odrasle. „Panika“ je njen prvi roman za odrasle i u Sloveniji je izuzetno dobro primljen. Prvi put je objavljen 2003. godine, nakon toga usledila su još četiri izdanja, a prema romanu snimljen je i istoimeni film.

Roman „Panika“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Претходни текстZbog radova zatvara se ulica Bele Bartoka i menja se trasa borčanskih linija
Следећи текстObeležen kolovoz u Ivana Milutinovića. Bele Bartoka u radovima. Nastavak u Bratstva i jedinstva!

НАПИШИ КОМЕНТАР

Молимо унесите свој коментар!
Овде унеси своје име

seventeen − two =